tirsdag 17. november 2015

Nye og fantastiske vinterdresserSiden vinteren nå nærmer seg, så tenkte jeg å tipse dere om noen knallfine vinterdresser i super kvalitet til barna! Både prinsen og prinsessa har fått nye vinterdresser fra Isbjörn of Sweden. Dressene de har på seg heter Penguin.

Dressen er slitesterk, lett og har meget god pusteevne. Den er kåret til testvinner nå for 3. året på rad, les mer HER. Dressen er en foret parkdres som virkelig tåler barnehagehverdagen for tøffe småbarn. Den er laget av 2-lags bluesertifisert materiale med membran på innsiden, sign-sertifisert betyr ekstrem slitestyrke. Alle sømmer er tapet og YKK glidelåsene er vanntette. Den er foret med 100% resirkulert mykt materiale. 
  • avtagbar hette
  • justerbar midje
  • formsydder armer og ben
  • 15.000 mm vannsøyle
  • pusteegenskaper på 15.000 gr/m2/24 hrs
Dressen strammes nede rundt ankel, gummistropp under benet, noe som gjør at den sitter helt perfekt. Armer og ben har også "grow cuffs" hvilket innebærer at en søm kan sprettes opp så armer og ben forlenges med 3 cm - dressen kan dermed brukes i enda en sesong. Dette liker vi!!

Noen flere detaljer om dressen:
  • Vaskes separat, bruk ikke blekemidler eller tøymykner
  • Materiale: 2L membrane, 15K/15K, 100% nylon, 155g/m2 and 220g/m2
  • Detaljer: bluesign® outer material, BIONIC Finish Eco® DWR
  • Den vannavstøtende finishen (DWR) på det ytre materialet er 100% fluorcarbonfritt


Isbjörn of Sweden er funksjonelle klær til aktive unger helt opp til 12 år. Dette er plagg som er spesielt utviklet med tanke på god design og de beste materiale som tåler barns tøffe lek og nærkontakt med naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (ØKO-Tex og resirkulerte fibre). Utstyrer du ditt barn med plagg fra Isbjörn har du plagg som holder og er av god kvaitet. De tåler tøff bruk og de tåler vask og tromling på lav varme uten å miste sin funksjonalitet, farge eller fasong. Men de tørker så raskt at tromling ofte er overflødig. Du kan lese mer om Isbjörn of Sweden her. På den samme siden finner du en oversikt over alle som forhandler Isbjörn i Norge.
Vi er kjempefornøyd med dressen etter å ha testet dem både hjemme og i barnehagen! De holder ungene gode og varme i forskjellig vær, dressen tørker superraskt, og den sitter fantastisk på barna. De har god bevegelsesfrihet i dressene, noe som er viktig for de små som er aktive hele dagen. Vi liker også meget godt at dressen kan forlenges med flere cm sik at de kan brukes over flere sesonger. Dette er vinterdressen som vi anbefaler alle barn i vinter!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!