tirsdag 27. oktober 2015

Spennende kinopremiere

Innlegget er sponset

Jeg elsker å se kino sammen med barna, og de elsker å se koselige filmer like mye som meg. Nå kommer endelig Hotel Transylvania 2 snart på kino. Filmen har premiere 30.10.
Dette er oppfølgeren til animasjonsfilmen Hotell Transylvania. Denne gangen må Dracula håndtere monstruøse familieforviklinger. Drac og gjengen er tilbake med helt nye monstereventyr. Alt ser ut til å gå strykende på Hotell Transylvania. Dracula har omsider løsnet på sine strenge "kun monstre"-regler, og har nå åpnet dørene for vanlige mennesker også. Men bak stengte kister er Drac bekymret for sitt nusselige barnebarn, Dennis, som er halvt menneske og halvt vampyr. Dennis viser nemlig foreløpig ingen tegn til å være en vampyr. Så mens Mavis har hendende fulle med et gigantisk kultursjokk når hun er på besøk hos sine menneskesvigerforeldre sammen med Johnny, samler Drac sammen kompisene sine Frank, Murray og Griffin for å gi Dennis en ekte monstertreningskurs. Men de vet ikke at Dracs gretne og ekstremt gammeldagse far, Vlad, er på vei til hotellet for å besøke familien. Når Vlad finner ut at hans barnebarn ikke er fullblods - og at mennesker nå er velkomne på Hotell Transylvania - så er det duket for bråk av monstrøse dimensjoner.

Vi gleder oss masse til å se filmen på kino, og regner med det blir like mye smil og latter som da vi så den første filmen. Om vi liker den like mye som den første, så kommer nok denne også til å bli innkjøpt på Blu-Ray slik at vi kan nyte den igjen og igjen hele familien.

Liker du og fin familie å gå på kino - kanskje kinobilletter kan være et godt tips til adventskaleder eller julegaver i år?

Har du en film du gleder deg til å se?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!