mandag 12. oktober 2015

Lego favoritter - julegavetips!

Her i huset elsker barna å bygge Lego, og jeg må innrømme at jeg også syntes det er stas å bygge sammen med de.

Dyr i flotte farger til de yngste
Ta med hele familien på en morsom og spennende tur i skogen. Man kan lære mye av å oppleve naturen og dyrene som bor der. Hva spiser ekorn, og sover bjørner virkelig i hiet sitt hele vinteren? Ta med bilen ut i skogen for å finne det ut selv. Det fargerike settet inneholder et piknik-område, et hi, et tre, bær og blomster. Og selvfølgelig tre familiemedlemmer: mor, far og et barn, i tillegg til åtte dyrevenner: en hjort, en dåkolle, en dåkalv, en bjørn, en bjørnunge, to rever og et ekorn. Selv de mest kreative barna kommer til å få mer enn nok å gjøre med alle disse dyrene.

Hai, hai! Fort deg til helikopteret for å redde havforskerne
Så hva kreves egentlig for å skape et spennende eventyr på havet? Fantasi? Joda, så klart! Men det skader ikke å ha et redningshelikopter, en ubåt, en hai og noen stilige figurer som kan kastes inn i situasjonen også. I tillegg til et helikopter inneholder LEGO City Transporthelikopter (60093) tre minifigurer, en ubåt og en pilot –  alt du trenger for å lage ditt eget eventyr på havet.


Få våpenstøtte med First Order Snowspeeder.
Dette raske romfartøyet med plass til tre har oppbevaringsplass foran, fastmontert knotteskyter i cockpiten, to automatskytere integrert i motorene og gjennomsiktige, skjulte hjul som gjør at det virker som om fartøyet svever. Nå kan du gjenskape store scener fra Star Wars: The Force Awakens.

 Gjør deg klar for racingaction med LEGO Technic Formula Off-roader
Hvordan kan noe som ser så stilig ut, løse de tøffeste oppgaver? Vel, det er ikke bare utseendet som teller. LEGO Technic terrengracerbil (42037) gjør at du kan kjøre i det mest utfordrende terrenget på en stilfull måte. Med en fargekombinasjon av limegrønt og blått, store hjul montert på stilige limegrønne felger, et ratt du kan styre med, robust chassis, veltebur med hengsler, store lys på taket og en detaljert firesylindret motor med bevegelige stempler. Hvis du heller vil kjøre i bygater, kan du så klart gjøre det også. Modellen bygges enkelt om til en rask Muscle Racer.


Dra ut på turné med popstjernen Livi
Tenk deg å forlate hverdagen og dra ut på en lang turné til steder du aldri har vært før. Plasser deg selv i skoene til popstjernen Livi og dra ut på eventyr. LEGO Friends popstjernenes turnébuss (41106) er et hjem på veien for Livi, og her finner du alt en popstjerne trenger for å slappe av og forberede seg til konserter. Lekesettet inneholder en turnébuss med et toseters førerhus, et oppholdsrom med TV og seng, et bad med badekar og selvfølgelig – en øvingsscene som kan trekkes ut. Tre minidukker¸ Livi, Stephanie og Mimi, er inkludert og klare til å oppleve turnélivet.Start nedtellingen mot jul ved å leke hele dagen

Ventetiden frem mot jul er en del av spenningen, og for hver eneste dag som går, kommer den store dagen nærmere. Akkurat som i fjor kommer LEGO til å gi ut tre forskjellige adventskalendere med favorittene våre fra LEGO Friends, LEGO Starwars og LEGO CITY. Den anbefalte prisen er mellom 199.90,- og 299.90,-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!