mandag 6. april 2015

Vinn premier for kr 4100 kr
Akkurat nå kan jeg tilby dere en unik konkurranse med fantastiske premier! For å bli med må du lese konkurransevilkårene her.

For å bli med må du lage en video med SCHLEICH-dyrene dine. Det er du som bestemmer hvilke SCHLEICH-dyr du vil bruke i videoen, og hvordan du vil gi historien liv. Vær kreativ og vis oss hvordan ulike steder kan forvandles til en lekeplass ved hjelp av SCHLEICH-produkter – og inspirer andre ved å vise hvordan du leker med SCHLEICH-dyrene.

Hvordan deltar du ?

Dersom du har lyst til å delta, må du sende videoen(e) din(e) til toptoynordicschleich@gmail.com senest 20. april 2015 kl. 24.00. Når du deltar i konkurransen, aksepterer du de ekstra betingelsene og vilkårene for konkurransen du ser nedenfor. Du kan delta med flere videofortolkninger, men det er et krav at det kun brukes SCHLEICH-dyr i videoen(e). Du kan bare vinne én gang. Videoen(e) må ikke inneholde gjenkjennelige og/eller konkurrerende merker. Videoen(e) du sender inn må være noe du selv har laget. Det er ikke tillatt å sende inn videoer du ikke har rettigheter til.

Hva kan du vinne?


1. Premie – En utvalgt SCHLEICH-gavepakke til en verdi av ca. 2 300 kr + et gavekort fra http://www.gavekorttorget.no til en verdi av 1 800 kr.
Vinnerne velges av TOP-TOY A/S, og de får beskjed via e-post senest 30. april 2015 kl. 24.00.


Ekstra betingelser og vilkår

Konkurransen administreres av TOP-TOY A/S. Når du sender inn videoen(e) din(e), gir du dermed TOP-TOY A/S og SCHLEICH en eksklusiv royalty-fri tillatelse til å bruke videoen(e) din(e) i både kommersielle og ikke-kommersielle sammenhenger. Videoer kommer til å bli lagt ut på YouTube, og de kan brukes som reklame på YouTube. Dersom du vil krediteres for videoen(e), må du sende inn navnet ditt og blogglenken du vil at vi skal henvise til. Hvis vi bruker videoen som reklame, kommer det til å bli tilføyet en SCHLEICH-logo, og opphavsmannen vil bli kreditert. Så snart videoen er lastet opp, kommer vi også til å lenke tilbake til bloggposten din under videoen om du ønsker det.
Opplysningene du sender inn i forbindelse med deltakelse i konkurransen gis bare til TOP-TOY A/S. Opplysningene blir ikke gitt videre til tredjepart. Når du velger å delta i konkurransen, gir du ditt samtykke til at navnet ditt kan bli offentliggjort om du vinner. Fortolkningen i videoen må ikke være av seksuell karakter, og den må heller ikke kritisere politiske og/eller religiøse overbevisninger. Du må være bosatt i Danmark, Norge, Sverige eller Finland for å delta i konkurransen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!