onsdag 14. januar 2015

Snø=morro

Godt nytt år alle sammen! Bloggen har hatt en laaaang og velfortjent ferie, men nå er vi tilbake! Her er vinteren kommet for fult og det er morsomt å være ute og gjøre ting sammen med barna!


Prinsen har fått ny Reimadress, og nyter å leke ute og være god og varrm. Dressen er lett å bevege seg i, og den er vann og vindtett. Dressen er også pustende. Og inni dressen er det seler som gjør at den sitter bedre uansett aktivitet barnet bedriver!


Denne dressen er laget i Reimatec, og du kan se flere bilder og lese mer om de tekniske spesifikasjonene her. Nå er denne dressen på tilbud også, så nå kan du gjøre et godt kjøp!

Prinsessa får selvfølgelig være med ut å leke hun også. Hun koser seg i dressen som storebror brukte da han var liten! Den er utrolig masse brukt, men ser helt ny ut. Vi er imponert over slitestyrken til Reimas klær, og at de kan brukes av flere barn uten å bli slitt er fantastisk. Særlig når vi vet hvor mye de leker og holder på, så skjønner jeg nesten ikke at det går an at klærne er så sterke!  Og så er det jo også meget bra at ungene er varme og tørre! Det gjør at vi kan være ute og kose oss lenge uansett vær og vind.


Luene til barna er også fra Reima, og sitter godt og holder de små varme på toppen!

Nå har Reima salg på høst og vinter-kolleksjonen, så titt gjerne inn til de så kan du gjøre et skikkelig godt kjøp til barna!

2 kommentarer:

 1. Det er så kjekt med snø, og hvertfall når ungene vil ut og leke!
  I Bergen var det vinter og snø i noen dager, men nå er det bare haggel, sludd og regn - skikkelig Bergensvær :p
  Reima har hatt kvalitetsklær i mange, mange år - jeg har faktisk en 2-delt dress fra Reima som jeg brukte da jeg var liten. Gammelrosa, med småblomstret flanellstoff inni ;) Tviler på at det var ReimaTec :p

  Ønsker deg og dine en flott torsdag videre.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er så fint med litt skikkelig vinter. Så kjekt med en reimadress som har vart så lenge! Det er uten tvil utrolig gode kvaitetsklær :) Håper dere får litt bedre vær i helgen! God helg!

   Klem fra Hilde

   Slett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!