mandag 15. desember 2014

Vakkert og deilig, og julegavetips i siste liten!

I helgen var vi så heldige å få en stor og nydelig innpakket pakke fra Lilleba & Herremann. Dette er et norsk firma som har laget tøy i bambus siden 2006. De lager både nattøy og undertøy for hele familien - både voksne og barn. Klærne i  bambusviskose/bomull, holder huden tørr og skal være god  for alle,  men kan være et  ekstra godt valg, hvis man har eksem. Det er vi flere i huset her som har, så vi er veldig spente på å prøve ut alt det fine som var i pakken vår.


Vi er veldig spente på å teste ut de myke og fine klærne vi har fått, og gleder oss til å dele resultatet med dere om noen uker! Prinsen har allerede sovet i sitt natttøy 2 netter, og i kveld sa han at han ville sove i den fine og myke pysjen sin! Og han har ikke villet bruke pysj på lenge, så det er et godt kompliment til Lilleba & Herremann! Så det er bare å følge med så går du ikke glipp av våre erfaringer - både liten og stor!

Og er du enda ikke ferdig med julegavene, så må du titte innom nettbutikken deres, eller finne en butikk i nærheten av deg (du finner oversikten på nettsiden) som selger disse myke og herlige plaggene.

Her ser du noe av det lekre du kan kjøpe:Mye fint ikke sant? Og ser du inn på nettsiden deres, vil du finne mye, mye mer! Og er du kjapp - kanskje du kan gjøre et kupp på hele 70% også! Følg de gjerne på Facebook, så går du ikke glipp av gode tilbud og nyheter.

Ønsker alle en fin kveld! Nå skal jeg på ut på nett og handle de siste julegavene før sendefristen i morgen! Ønsker alle sammen en magisk adventskveld!

\\Sponset innlegg\\

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!