mandag 3. november 2014

Ukens oppskrift - Pizzasnurrer

God mandag alle sammen! Denne uka starter jeg dere med å gi dere oppskrift på en familiefavoritt her hos oss - pizzasnurrer! Oppskriften gir deg ca 32 stykker, så her har du nok både til middag eller turmat og til å fryse med for en travel middag senere!


For å lage disse godsakene trenger du:

Deig:
16 dl hvetemel
1 ts salt
1 pose tørrgjær rørt ut i 6 dl lunkent vann
5 ss smeltet smør

Bland alle ingrediensene og la deigen heve ca 30 minutter på et lunt sted. Mens deigen hever lager du kjøttsausen.


Kjøttsaus:
1 boks hakkede tomater (gjerne polpa-tomater)
2 ss tomatpurè
1 finhakket løk
1 fedd hakket hvitløk
1 boks kokt skinke eller 1 pakke kjøttdeig
1 ts basilikum
1 ts oregano
1 buljongterning
1 kopp vann
olje til steking

Brun kjøttdeig eller skinke sammen med løk. Tilsett hvitløk, og hell over tomater, tomatpurè og vann. Tilsett krydder og buljongterningen og la sausen koke ca 30 minutter.

Så tar du deigen og deler den i to like store emner, og kjevler de ut til to firkanter. Fordel kjøttsausen jevnt utover.


Rull deigene sammen til pølser og skjær opp ca 32 like store pizzasnurrer. Legges på plate og stø revet ost over. Jen syntes den orange Norwegian er veldig god til disse.


Stekes i ovnen på varmluft på 190 grader i ca 15 minutter eller i vanlig ovn på 225 grader i ca 15 minutter.

Så er det bare å nyte! Bon apetit!

PS: Kjøttsausen er også veldig god til pasta ;)

2 kommentarer:

  1. Ååå, dette ser godt ut.
    Tusen takk for oppskrifta !

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja de er veldig gode. Håper du også liker dem :)

      Slett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!