onsdag 26. november 2014

Barnevesker og matsett til jul

I kveld må jeg bare dele en skikkelig søt nyhet med dere! Skip Hop har lansert en ny kolleksjon med pingviner og isbjørner - Zoo winter collection!


Er de ikke utrolig søte? Dette er Zoo Lunchie som er en isolert lunsjveske som gjør det gøy å ta med seg matpakken til barnehagen. Størrelsen på Zoo Lunchie er spesielt tilpasset for små barn slik at den er lett å bære. Den kan også festes på ryggsekken. En supersøt drikkeflaske med sugerør medfølger

I tillegg til disse flotte lunchveskene er det også lansert Zoo Matsett som er et komplett servise i fem deler som passer for de minste barna. Tallerken, skål og kopp er i melamin og bestikk i melamin og rustfritt stål. Matsettet leveres i en fin gaveforpakning - perfekt julegave! Og som ikke dette var nok er det også kommet en flott Zoo Pack som er en tøff liten ryggsekk som er funksjonell og praktisk for de mindre barna. Artige detaljer og materiale av høy kvalitet gjør dette til en festlig kompis som passer som turveske eller skoleveske for de minste barna. En minimaskot medfølger og kan brukes til f.eks. nøkkelring.


Vi er storfan av Skip Hop, og det har så masse fint til barna. Ta gjerne en titt inn her for å se alle de andre lotte produktene som finnes i tillegg til de nyeste tilskuddene som du har sett bilder av her!

Ønsker alle sammen en super kveld! Nyt øyeblikkene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!