mandag 6. oktober 2014

Se så fin jeg er mamma!!

For noen dager siden var vi så heldige å få en stor pakke i posten fra jan-h. Inni pakken var det noen nydelige plagg til både prinsen og prinsessa vår!


Blant annet var det en genser med tekst "storebror" og en med tekst "lillesøster".


Barna ble så glade for å få nye klær, og som dere ser så sto jubelen nesten i taket! Prinsen syntes der var veldig morsomt at det sto storebror og lillesøster og sa "det er jo noen som har laget gensre til akkurat oss". Og så sa han "så fin du er lillesøster" før det ble en stor og god klem:


Det er morsomt å se barna bli så glade når de får noe fint!


jan-h. lages av tre jenter Mette, Karianne og Jannikke som designer og produserer egne barneklær. Alle plagg er tegnet for hånd på kjøkkenbordet, og alle applikasjoner sys på med hånd på den mykeste beste 100 % bomullskvalitet.


Bodyer og gensere med kjente, kjære barnesanger og barneregler. Finnes på www.jan-h.no og i mange butikker rundt om i Norge. Jan-h. har lansert fast “3 for 2 pakke”, der man kan kjøpe 3 valgfri bodyer og gensere for prisen av 2.  Et røverkjøp spør du meg! 


Barna syntes også applikasjonene var veldig spennende! Prinsen sa at han ville ha på edderkoppgenseren i barnehagen i morgen, og prinsessa var veldig fornøyd over å ha fått en genser med et dyr hun kjenner og kan si "hest mamma - hest".Plaggene er veldig myke og gode, og er i 100% bommullskvalitet. Applikasjonene er forhåndsvasket slik at de ikke forskyver seg eller farger av ved vask.


Nå gleder vi oss til å bruke de fine plaggene i noen uker, og jeg gleder meg til å blogge mer om de! De kjennes utrolig myke og behagelige ut, og passformen på barna er veldig fin. De er fine på størrelsene, og applikasjonene og tekstene er kjempefine! Prinsessa var veldig opptatt av at hun kunne kose på applikasjonene, og sa "fin" mange ganger!

Om du har lyst å se flere produkter og lese mer, så må du titte innom den nyoppstartede nettbutikken til jan-h. Her finner du et rikt utvalg i kjoler, bodyer, pysjer og gensre - alle med flotte mønstre og sanger og tekster som barna kjenner! Du finner de også på Facebook!

Ønsker alle en fin kveld. Nå skal jeg merke de nye klærne, så de får ha på seg gensrene i barnehagen i morgen!

Vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Så utrolig fine - både barn og klær

    SvarSlett
  2. Kjempe fine gensere, og skjønne barn:)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!