onsdag 7. mai 2014

Nye vårklær fra Reima og tilbud på uteklær

God kveld alle sammen! Koselig at så mange titter innom hver eneste dag!

I kveld skal dere få høre mer om de fine vårklærne vi har fått fra Reima! Du så de kanskje da jeg skrev om de her for litt siden.


Reima er vårt favorittmerke når det gjelder utendørsbekledning. De har så masse fint, og så er det en fantastisk kvalitet på klærne. Det siste er viktig for oss som har 2 barnehagebarn hvor klærne får kjørt seg både sent og tidlig. Og på fritiden er vi masse på tur, og det er viktig at klærne også holder til slike formål.


Prinsen har på seg en bukse og jakke i Reimatec. Buksen heter Kunto og jakken heter Tagus. Luen er kjempefin, tynn og lett, samtidig som den holder ørene varme om det er litt kaldt i lufta. Perfekt til både vår og høstdager, og om det mot formodning skulle bli noen kalde sommerdager ;) Luen heter Nebel, og kommer også i andre farger enn grå og hvit.


Skoene er også i Reimatec og heter Aspan. De er vanntette, og kan dermed brukes både på tur i naturen eller på bytur. De har også refleksdetaljer som er kjekt. Skoene har fin demping og en innersåle som kan tas ut. Prinsen syntes skoene er kjempefine, og vil ikke bruke noen andre sko nå. Han sier at han har de fineste og kuleste skoene i hele barnehagen :)


Etter å ha brukt klærne ute i både sol, regn, vind og til og med litt snøslaps, så er konklusjonen den samme som når vi har brukt Reima-klær på vinteren! Her e det kvalitet som barna fortjener. Når det er regn holder de seg tørre, og det blir heller ikke for varmt når vårsola skinner. Klærne har god bevegelsesfrihet, og det er lett å både løpe, hoppe, krype og leke i dem.


Prinsessa har også på seg Reima-dress. Denne har jeg skrevet om flere ganger tidligere, bla.a her. Den er fortsatt kjempefin etter å ha blitt brukt masse, og holder henne tørr og fin.

Reima selger ikke bare dresser, men du finner også tilbehør som luer, votter, sko, gensre, undertøy, solklær og soveposer bare for å nevne noe. Hvorfor ikke ta en tur innom Reimashop og gjøre noen gode kjøp? Akkurat nå har de hele 20% rabatt på yttertøy helt frem til søndag! Så her kan du få gjort skikkelig gode kjøp til barna!
Sjekk gjerne ut Reima på Facebook og Instragram! Du kan også bli medlem i Reima Club helt gratis - les mer om dette her.
 
Har du noen favoritt hos Reima for våren?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!