torsdag 3. april 2014

Vårnyheter fra Reima

For noen dager siden var det stor stas i huset, da vi fikk en herlig pakke fra Reima! Vi er storfan av merket, og vinterklærne deres har så utrolig god kvalitet. Barnehagepersonellet er veldig imponert over hvor tørr begge barna har vært i Reima-dressene sine!

Som dere ser under er, har prinsessa vår allerede tatt på seg sin nye lue, og syntes den var veldig fin!


Reima vil at barna skal kunne leke og bevege seg fritt under alle forhold: i sol, snø og regn, i sand, søle, is og vann! Alltid trygt og komfortabelt. Dette er prinsippet de baserer alle produktene sine på. Det har formet kriteriene for Reima®-kvalitet: funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og nyskaping. Resultatene er testet og godkjent av de ærligste og mest nådeløse dommerne i verden: barna!

Alle Reima®-produkter blir utviklet og designet i Finland. Alle modeller og mønstre blir til på fabrikken i Kankaanpää. Klær og fottøy produseres i Det fjerne østen, først og fremst i Kina, der de har to egne enheter for kvalitetskontroll. Reima kjenner opprinnelsen til produktene sine svært godt ettersom de overvåker og kontrollerer hele produksjonskjeden selv. Ved Kankaanpää gjennomføres det grundige tester av brukervennlighet og materialegenskaper for alle nye produkter.


Reima har en meget innholdsrik web-shop, og her finner du et enormt utvalg av alle de fine kvalitetsvarene de selger! HURRA!!
Reima selger ikke bare dresser, men du finner også tilbehør som luer, votter, skotøy, gensere, undertøy, solklær og soveposer bare for å nevne noe.
Sjekk gjerne ut Reima på Facebook og Instragram! Du kan også bli medlem i Reima Club helt gratis - les mer om dette her.
 
 

Nå venter vi på at våren skal komme for fult, slik at vi får testet ut alle de fine klærne! Som dere ser, så har prinsessa allerede tatt i bruk den fine luen.

Jeg gleder meg til å dele erfaringene mine med disse fine klærne med alle dere lesere, og om dere lurer på noen spesielt, så setter jeg pris på spørsmål, så kan vi være ekstra oppmerksomme når vi  tester klærne i nord-norsk vær og vind!

Har du noen erfaringer med Reima?

1 kommentar:

  1. Enig med deg! Reima har supre produkter!! Bruker ikke andre dresser på ungene! Er også veldig glad i vottene med glidlås! Supre å få på små lubbne hender:)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!