tirsdag 8. april 2014

Den nyeste reisesengen fra BabyBjörn


BabyBjörn har nå forbedret et kjent og kjært produkt – reisesengen som allerede i mange år er verdsatt av mange småbarnsforeldre. BabyBjörn laget den første reisesengen for over 40 år siden, og mye har skjedd siden da!


Den nye versjonen av reisesengen har fått et oppdatert design, og den har nettigstoff hele veien ned til gulvet slik at man kan holde øye med barnet hele tiden. Den har også en mulighet for å spenne fast madrassen.


Alle som reiser med små barn ved at da må ring være enkelt og trygt. Denne sengen settes opp og tas ned på bare noen sekunder. Den er lett å bære (kun 6 kg) og står stødig på gulvet. Den har heller ingen løse deler. Madrassen er tykk og stødig, og er skjønn og god for barnet å sove i.

Sengen er like kjekk å bruke om man er på en vennemiddag, på hytta eller på ferie. Denne siste nyheten får du i butikkene fra nå i mars/april! Løp og kjøp!


Og vil du ha muligheten til å vinne denne og en tur til en av de vakreste byene jeg vet - Stockholm - må du kort beskrive en minnerik reise og bruke hashtaggene #babybjonadventures og #babybjorn. Følg også gjerne @babybjorn på Instagram så får du med deg det som skjer!  Frist for å delta i denne fantastiske konkurransen er 30.04.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!