mandag 17. mars 2014

Lekre og gode navnelapper


Med 2 barn i barnehage, er det viktig for oss å få merket klærne til barna på en god og enkelt måte! Jeg har vært så heldig å få et sett navnelapper til prinsessa vår fra Askeladden navnelapper.


Settet vi har fått er strykefrie navnelapper, og jeg har lapper maken de på bildet over, bare at jeg har selvfølgelig navnet til prinsessa på dem. Settene består av 120 navnelapper, så her har man lapper til en god del klær! Man velger selv mønster, farger, symbol og skrift på lappene, og her setter bare fantasien begrensinger.


Lappene festes enkelt og greit på klærne, og om man venter 24 timer kan man vaske klærne uten at lappene faller av! Lappene bør festes på vaskeanvisningen eller andre isydde klesmerker for at de skal sitte godt og lenge på plagget! Utrolig tenker du - og ja det er det! Det er faktisk helt sant, og de sitter godt! I en travel hverdag er dette fantastisk for oss, og lappene sitter enten du tror det eller ikke vask etter vask!

Jeg er kjempefornøyd med disse navnelappene, og kan med hånden på hjertet anbefale de på det varmeste! Du kan lese mer om navnelappene og kjøpe de her, og ta gjerne en titt innom Facebooksiden deres også, så får du med deg siste nytt.

Har du noen erfaringer med merking av klær?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!