tirsdag 4. mars 2014

De lekreste klær fra danske Småfolk

Lykken var stor da jeg fikk en spennende pakke fra danske Småfolk her om dagen!
Inni pakken var det nydelige klær både til prinsen og prinsessa.


Småfolk er et dansk merke som viste sin første kolleksjon allerede i 2005. De leverer nå til 22 land, og lanserer hele 4 vakre kolleksjoner i året med utrolig masse fint til baby og barn! Småfolk er glade i farger og klær av god kvalitet, og nesten 100% av babykolleksjonen er oekotex sertifisert. Alle kolleksjonene er laget slik at de passer sammen med tidligere kolleksjoner!


Du kan kjøpe de fine plaggene til Småfolk i en av mange butikker her i Norge (også nettbutikker)som selger herlighetene.


Prinsen vår ble helt i ekstase da han fikk se den fine genseren på bildet over! Han tok av seg geneseren han hadde på seg, og ville ha på ku-genseren med en gang! Dagen etterpå ble han veldig lei seg for at den var til vask, og han ba meg vaske den fort så han kunne få ha den på igjen! 
Det er morsomt når barna blir så glade i plagg med første øyekast!

Nå skal vi teste ut herlighetene i noen uker, så skal dere få se bilder av klærne på barna og høre mer om de etter vi har fått brukt de litt!

Vi er iallfall imponert ved første øyekast, og kvaliteten kjennes meget god ut! Vi er også glade i de fine mønstrene og fargene, og det er tydelig at barna setter stor pris på de dem også!

Du kan lese mer om Småfolk på hjemmesiden deres, og du kan også like de på Facbook og Instagram #småfolk.

Har du klær fra Småfolk?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!