onsdag 12. februar 2014

Nytt til mobilen

Jeg er glad i stæsj - også til mobilen! Jeg har oppdaget nettsiden til BilligeDeksler, og det har masse fint og billig mobiltilbehør til veldig mange typer telefoner og nettbrett.

Her ser dere mitt nyeste tilbehør til min kjære iPhone 4S:

Jeg har fått 2 nye deksler til mobilen, nødlader (som finnes i mange fine farger i tillegg til den rosa som jeg har) og adapter som jeg kan bruke i bilen.


Nødlader er alltid kjekt å ha for hånden! Syntes mobilen har en tendens til å bli tom for strøm når jeg har mest bruk for den! Med denne i veska er jeg alltid berget. Denne finnes i mange fine farger og koster bare kr 79.


Adapter til å ha i bilen er et must for meg som er masse på farten og bruker bilen masse både privat og i jobbsammenheng. Hos BilligeDeksler koster denne bare kr 49.

 
Jeg syntes det er morro å skifte deksler, både etter mitt eget antrekk og humør. Det rosa dekslet koster bare kr 19 og det lilla koster kr 39 - fine ikke sant? De har masse fine farger, så jeg abefaler en titt innom så er eg sikker på at du finner noe du liker!

Du finner masse fint, enten du er interessert i tilbehør til iPhone 4S som jeg har, eller andre telefoner og nettbrett. Her kan man vikrelig spare penger, så løp og kjøp!

PS: Servicen er også kjempegod og varene kommer fort - ekstra pluss!!

1 kommentar:

  1. nice! aldri hørt om den nettsiden..tror eg må sjekke den ut :)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!