onsdag 19. februar 2014

Nyheter til kaffekosen

Butikkene bugner i disse dagene over med spennende nyheter. Det er lett å bli fristet, og nå har jeg blitt fristet av nyheter til kaffekosen fra Rosendal.


Nå er det gode nyheter til alle som liker Grand Cru Soft. Våren 2014 utvider Rosendahl nemlig den populære hvite porselensserien med termokopper i to størrelser samt en romslig melkemugge og sukkerskål.

Kurver er populære som aldri før. Det gjelder både i moteverdenen og interiøruniverset hvor de myke, organiske formene gir liv og tyngde til klassisk hvit design. Da Rosendahl i 2011 lanserte Grand Cru Soft-kolleksjonen, var tanken nettopp å gi merkets ikoniske Grand Cru-sortiment en rundere og mer feminin søsterdesign, og siden den gang har seriens popularitet og produktutvalg vokst jevnt og trutt. Senest denne våren, hvor den populære termokoppdesignen blir kledd i "myke" former og samtidig får følge av en sukkerskål med lokk og melkemugge i ettertraktet ekstra stor størrelse.
 Hva syntes du?


2 kommentarer:

 1. Me like :). Termokoppene kommer på "må ha" lista. Neste måned! Gikk nemlig forbi gullsmed Wintervold i dag hvor det var 50 prosent rabatt på Bjørg smykker. Need I say more ;)

  Klem fra Monica i Tromsø

  SvarSlett
  Svar
  1. Å skulle ønske jeg hadde vært sammen med deg på shopping! Fikk et nydleig smykke fra Björg hos mannen forrige uke! Hun lager så masse fint :) Kjenner savnet etter Nordens Paris nå!

   Klem fra Hilde

   Slett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!