mandag 17. februar 2014

Kjekt å ha

Håper du leste innlegget mitt om det fine sengetøyet fra Baby Celeste? Jeg har vært så heldig å få en smokkesnor og en pose til å ha smokker i fra de.


Smokkesnoren er kjempesøt i en dus rosafarge, og smokken sitter godt fast i den. Klipsen er også god, og gjør at smokken sitter godt på flere typer materialer.


Posen til å ha smokkene i, er utrolig smart! Nå slipper jeg å lete etter smokkene i stelleveska mer! Og ikke nok med det . de holder seg rene også! Hvordan klarte jeg meg uten en slik før? De er sydd med en vattert bunn, som er antibaktereiell (selvrensende)! Kjempesmart!! Begge produktene finnes i både rosa og blått.


Baby Celeste er en nettbutikk basert på babysengetøy og andre produkter. Eieren av butkken etterstreber at kvaliteten på stoffet ikke inneholder syntetisk materiale. Stoffene er i 100% bomull, og er importert fra en vestlig leverandør som legger vekt på meget god kvalitet, design, mote og fargevalg.

Baby Celeste lager også sengetøy, vogntepper i og babypose/leketeppe, så her kan du kjøpe varierte kvalitetsprodukter til de minste!

Sjekk også Facebooksiden deres for å få med deg det aller siste!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!