torsdag 16. januar 2014

Vi elsker å lese med barna

Jeg elsker å lese sammen med barna! Det gir koselige stunder, og det er så gøy å se gløden i øynene til de små, når vi ser på vakre bilder og leser koselige historier!

I tillegg til å lese på dagtid, har jeg og prinsen en fast rutine på å lese på sengen før vi sier god natt! Det er alltid en perfekt avslutning på dagen, og mini gleder seg alltid til å finne boken som vi skal lese.

Nå har vi fått en ny bok, som vi koser oss med titt og ofte. Den heter "Hvor er Albert?" og er skrevet av Martin Ernstsen.


Boken har en herlig historie, og utrolig mange fine illustrasjoner! Vi oppdager noe nytt hver gang vi leser. Prinsen later også som han leser boka, og kan gjengi deler av historien bare ved å se på tegningen.

Her er hva forlaget sier om boken:

Familien Tåkedal skal dra og bade, men allerede før de kommer ut døra, er kaoset i gang. Lillebror Albert har nettopp lært seg å løpe, og bare man ser bort et sekund, så har han forsvunnet ut av syne. Mamma og pappa er alltid opptatt med andre ting, så det er storesøster Sunniva som må ta affære og passe på lillebror. Og Albert roter seg stadig inn i farlige situasjoner der Sunniva må komme han til unnsetning. En humoristisk myldrebok i pek og finn-sjangeren. Martin Ernstsen er debutant.

Boken er helt super og vi kommer til å være glad i den lenge! Vi venter allerede i spenning på neste bok fra forfatteren og håper den blir like bra!

Og et mammatips til slutt - skal du i barnebursdag er barnebøker en super bursdagsgave å ha med! Barna har glede av bøker lenge!

Sjekk gjerne ut Facebooksiden til Barnebøker for å få med deg siste nytt om barnebøker!

Ønsker alle en fin kveld. Har du lest for barnet ditt/barna dine i dag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!