torsdag 2. januar 2014

Ski- og aketur med nye dresser fra Reima (og gode shoppingtips!)

Rett før jul var vi så heldige å få 2 nydelige dresser fra Reima - en til babyen og en til storebror! Så da romjula kom, var det ut i nydelig vintervær og det blå nordnorske lyset for å kose oss i snøen!

Reima vil at barna skal kunne leke og bevege seg fritt under alle forhold: i sol, snø og regn, i sand, søle, is og vann! Alltid trygt og komfortabelt. Dette er prinsippet de baserer alle produktene sine på. Det har formet kriteriene for Reima®-kvalitet: funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og nyskaping. Resultatene er testet og godkjent av de ærligste og mest nådeløse dommerne i verden: barna!


Å passe på den oppvoksende generasjonen har alltid vært Reimas hovedanliggende. I alt de gjør, investerer de i barnas velferd og bærekraftige løsninger. Derfor gir de også kundene valuta for pengene ved å lage pålitelige og holdbare produkter av høy kvalitet.

Alle Reima®-produkter blir utviklet og designet i Finland. Alle modeller og mønstre blir til på fabrikken i Kankaanpää. Klær og fottøy produseres i Det fjerne østen, først og fremst i Kina, der de har to egne enheter for kvalitetskontroll. Reima kjenner opprinnelsen til produktene sine svært godt ettersom de overvåker og kontrollerer hele produksjonskjeden selv. Ved Kankaanpää gjennomføres det grundige tester av brukervennlighet og materialegenskaper for alle nye produkter.


For å sikre en bærekraftig og transparent produksjon har Reima gått med i det internasjonale Business Social Compliance Initiative (BSCI). Deres mål er å garantere gode arbeidsforhold hos internasjonale underleverandører. De studerer og evaluerer fabrikkdriften for å se om arbeidstid, jobbsikkerhet og lønninger holder et anstendig nivå. Dessuten passer de på at barn ikke blir brukt som arbeidskraft, og at tvangsarbeid ikke forekommer. En nøytral kontrollør oppnevnt av BSCI, intervjuer fabrikkledelsen og foretar vilkårlige kontroller av arbeidsforholdene.


Dressen til prinsen heter Raymon og den er laget i Reimatec. Denne er vanntett og passer bl.a. utmerket for alpinsport (det skal vi teste litt senere i vinter når det blir litt lysere dager her nord). Prinsens dress er i en nydelig blåfarge, og har stilige sorte deltajer. Den har også flere refleksdetaljer som er utrolig kjekt.


Her er noen fakta om den flotte dressen:
 • Pustende dress som er vindtett og vanntett med en vannsøyle på 10 000
 • Den har en slitestyrke på 50 000
 • Alle sømmer er teipet
 • Laserskårne detaljer og vanntette glidelåser
 • Justerbar stormhette
 • Lycra-håndledd og snølås i fotendene
 • Flate borrelåser som ikke skraper
 • Ekstra slitesterke forsterkninger på knær og fotender
 • Kan vaskes på 40 grader med innsiden ut
 • Fargerike kantsømmer: delvis reflekterende


Dressen til prinsessen heter Jonne. Den er så fin med duskepels og nydeige hjerter! Den er skikkelig varm og god på en god norsk vinterdag, og barnet blir ikke vått selv om det sitter og leker i snøen!

Her er noen fakta om dressen:
 • Den kan gjøres om til sovepose
 • Den kan åpnes i skrittet for å feste sikkerhetsbeltet
 • Den har to glidelåser foran som gjør at påkledningen blir enkel
 • Den har mykt fuskepelsfor på hette og på håndledd
 • Vannsøyke på 3000
 • Slitestyrke på 10 000
 • Kan vaskes på 40 grader med innsiden ut
 • Den har pustende materiale
 • Den er vind og vanntett
Hun har også på seg en nydelig lue fra Reima - Unna, som er utrolig søt og fin, og ikke minst varm og god!


Vi er veldig - VELDIG - fornøyd med begge dressene. Begge egner seg meget godt på snø og vinter, og holder barna gode, varme og ikke minst tørre. Prinsen har tidligere også hatt 2 Reima-dresser og disse dressene har vært knallgode i all slags vær og vind. Han har aldri hverken frosset eller vært våt, så jeg anbefaler Reima til alle som vil ha skikkelig kvalitetstøy til barna!

Reima har nettopp lansert sin norske web-shop, og her finner du et enormt utvalg av alle de fine kvalitetsvarene de selger! HURRA!! Begge dressene barna har på seg over er nå på salg - røverkjøp! Også luen til prinsessa er på tilbud nå. Det er også mange andre varer på tilbud akkurat nå, så jeg anbefaler virkelig et besøk i nettbutikken.

Reima selger ikke bare dresser, men du finner også tilbehør som luer, votter, sko, gensre, undertøy, solklær og soveposer bare for å nevne noe. Og skal en høre på finansekspertne, kan en allerede nå begynne med julegavene for 2014, så hvorfor ikke ta en tur innom Reimashop og gjøre noen gode kjøp?

Sjekk gjerne ut Reima på Facebook og Instragram! Du kan også bli medlem i Reima Club helt gratis - les mer om dette her.

Vi elsker Reima - gjør du?

4 kommentarer:

 1. Samboeren min og jeg har tilsammen førti års rfaring fra barnehage og vi er sære på klær. påkledning er avgjørende for hvordan opplevelsen blir når man er ute. reima er et av de merkene vi har som favoritt, så poden vår har klær med dette merket på. det at det puster og har en god vannsøyle er viktig for oss.
  Så heldige dere var som fikk de til utprøving,for de er digg

  Jeg må ønske deg et riktig godt nytt år :) Klem

  SvarSlett
 2. Godt nyttår! Kjekt at noen har snø og kan prøve skiene sine:) Her er våren kommet med knopper på trerne.
  Reima er absolutt en favoritt hos oss også:)
  klem

  SvarSlett
 3. Eg har kjøpt mange Reima-dressar gjennom åra til barnebarna.
  Den siste kjøpte eg til minstejenta til bursdagen i november. I morgå skal ho begynne i barnehagen
  så då blir nok dressen tatt i bruk :)
  Ynskjer deg fine dagar i det nye året !
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Her i huset holder vi oss til Reima tec. Jeg kom en gang hjem med en dress som ikke var Reima. Prinsessa fikk den ikke på en gang før hun konkluderte med at hun ikke likte den, til tross for at den var i favorittfargen hennes. Reimadressene har hun imidlertid aldri klaget på. Hun er tørr og varm, og da er vi som foreldre fornøyd. Takk for tilbudstips :)

  Klem fra Kathrin

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!