mandag 13. januar 2014

Økologisk hudpleie til Baby


Det er kommet en fantastisk nyhet til de minste! Sophie la Giraffe har lansert en økologisk hudpleieserie for de aller minste! Jeg har leker til begge barna fra Sophie-serien, og begge har vært så glad i den, så jeg var veldig spent på å få prøve de fine hudpleieproduktene som nettopp er kommet på markedet! Serien inneholder ingredienser av høyeste kvalitet samlet fra flere verdenshjørner. Produkter passer utmerket for barn med sensitiv hud, også atopisk eksem. Ecocert - merket garanterer den naturlige renheten i produktene, samtidig er det et bevis på at produksjonen er bygget på økologiske og etiske verdier.  Dette liker vi!!


I serien finne du babyolje, dusjsåpe, badeskum, bodylotion, ansiktskrem og beskyttelseskrem, samt en startpakke.
De aktive ingrediensene i denne kremen, som Shea Butter og Aprikos Kernelolje danner et tynt, beskyttende lag på huden som samtidig hindrer at fuktigheten forsvinner. Hvit te beskytter huden mot ytre irritasjoner. Jojobaolje gir næring og beskytter huden. Nordisk blåbærolje-ekstrakt beroliger og styrker ømfintlig, og til og med, irritert hud. Perfekt til sensitiv hud.


Dette er en mild, fuktighetsgivende og nærende bodylotion laget spesielt for babyens hud. Denne rike, men likevel lett-å-bruke og rask-absorberende kremen mykgjør barnets hud og styrker hudens egen naturlige beskyttelse. Utvalget av trygge økologiske ingredienser skjemmer bort barnets hud. Hvit te beskytter huden. Jojobaolje og Sheasmør fukter huden og gir huden et tynt, fuktighetsbevarende og beskyttende lag, og lavendelvann lindrer og forebygger hudirritasjoner.


Ansiktskremen kan brukes både til ansikt og kropp. Den beskytter huden fra skadelige UV-stråler, vind og temperaturforandringer, og den passer også utmerket til bruk i bleieområdet. Utvalget av trygge, økologiske ingredienser skjemmer bort barnets hud. Macadamia-voks, kokos og Sheasmør danner et beskyttende, men gjennomtrengelig, lag på huden. Aloe Vera og lavendelvann roer huden. Antiseptisk timianekstrakt lindrer betennelser.Sophie la Girafe Protection Cream kan også brukes som håndkrem!


Sophies badeskum renser forsiktig huden og skummer godt. Utvalget av trygge økologiske ingredienser skjemmer bort barnets hud. Hvit te og havreekstrakt gir huden næring samt at den fukter og beroliger huden. Lavendelekstrakt gir en beroligende effekt.


Dette er en mild rens for barnets hud og hår. Den danner rikelig, men skånsomt skum. Utvalget av trygge naturlige og økologiske ingredienser skjemmer bort barnets hud. Havremelk renser hud og hår på en skånsom måte. Denne milde ingrediensen er godt tolerert, selv av babyer med sensitiv, allergiutsatt hud. Bomull fukter og pleier håret, samtidig som det gjør håret enklere å gre.

 Oljen gir en følelse av varme og velvære samt fremmer smidig hud. Denne luksuriøse babyoljen renser og fukter babyens hud og er godt egnet for babymassasje. Utvalget av økologiske råvarer skjemmer bort barnets hud. De nærende oljene  fra solsikker, oliven, jojoba og aprikos Kernelolje - styrker hudens naturlige beskyttelse samt fukter og gir næring til huden med hjelp av fettsyrer og vitaminer. Oljen har flere forskjellige funksjoner: Bade: Hell en liten mengde babyolje i badevannet for å redusere vannets uttørrende effekt. Rensing: Hell en liten mengde olje på en bomullsdott og tørk ansiktet og kroppen. Bruk en ren bomullsdott for ulike områder av huden. Unngå bruk på den sarte huden rundt øynene. Tilføre fuktighet: Passer for både ansikt og kropp. Babyolje med mange egenskaper! Brukes for å fjerne spor av mat fra ansiktet, rengjøre bleie-området, fukte huden og mykgjør badevannet. Perfekt til sensitiv hud.

Vi har fått en ny favoritt til barna i hus, og produktene er kjempegode. Et av barna våre har atopisk eksem, og disse produktene virker godt på sensitiv hud! Dette liker vi! Vi anbefaler alle produktene. Du kan kjøpe disse hos Lykkeland. Du finner nettbutikken her, og facebooksiden deres her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!