onsdag 29. januar 2014

De stiligste smokkene og smokkesnorene

Dere som har fulgt meg ei stund, vet at jeg er stor fan av Elodie Details sine produkter. De har så masse gode og stilige produkter til babyene, så det er vanskelig å begrense seg når en handler her!

Jeg har både smokker og smokkesnorer fra Eldodie details til barna, og det er så stilige! Og smokkene er blitt veldig godt mottatt, og prinsessa må alltid ha en i nærheten! Glemte å sette på snoren da jeg tok bildet under, men måtte bare dele det med dere likevel. Hun storkoser seg med smokken fra Eldodie, og har smilet på lur bak smokken :)


Smokkene og smokkesnorene kommer i mange stilige farger og mønstre! De har så mange fine, og prinsessa har 3 forskjellige smokkesnorer som jeg bytter på. Morsomt å matche farger til babyens antrekk da ;)

Smokkesnorene stitter godt på alle materialer, og jeg syntes det er veldig bra at babyen ikke klarer å slite løs snoren! Smokken sitter også godt fast i smokkesnoren, og det er jo en fordel slik at babyen ikke sliter den av og kaster den på bakken når vi er ute på tur!  Snorene er også akkurat passelig lange, slik at det er lett for babyen å få tak i smokken for å sette den tilbake i munnen selv! 

Nå har Elodie Details akkurat lansert nyheter, og nettsiden deres har masse nytt og lekkert! Det er lett å la seg friste, både av nye smokkesnorer, innlegg til vogna og kanskje til og med en ny trille. Sjekk også ut Elodie Details sin Facebookside, så går du ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

Har du noen favoritter hos Elodie Details?

1 kommentar:

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!