lørdag 16. november 2013

Vossatassar under juletreet?Visste du at et av våre favorittmerker, Vossatassar, er kommer på Flust?

Flust har et stort uvalg av produkter fra Vossatassar. Her finner du babyklær, uteklær, inneklær, solbeskyttelsesklær, ullklær og til og med den kjempefine vognposen!


Flust har også tilbud på flere plagg fra Vossatassar nå, så her kan du kjøpe julegaver til virkelig gode priser om du er kjapp på tastaturet! Ingen grunn til å vente her! Sjekk også facebooksiden til FLust, så går du ikke glipp av nyheter og gode tilbud.


Vi har masse klær fra Vossatassar, og nå som vinteren er i anmarsj her nord, så er monsterulla en stor favoritt hos prinsen vår. Disse ullklærne er kjempegode, og ikke minst så elsker vi mønsteret! Alle produktene vi har fra Vossatassar er slitesterke, og tåler heftig lek og masse aktivitet. Vi er mye ute, både hjemme og mini i barnehagen, og klærne holder også aktivitet både ut og inne der også! Siden vi har brukt merket i flere år, så går vi også god for at klærne holder barna en kald vinter også!


Nå som prinsen begynner å sette pris på både det ene og det andre, er han veldig klar på at han vil ha ullklær med monstrene på! Han elsker figurene, og vi har så smått la han få lov til å se på disse på siden til Vossatassar også. Noe han syntes er kjempestas! Må bare dele bildet under av prinsen i en hoppedress fra Vossatassar som han faktisk brukte i nesten 2 år! De er så fine på størrelsene og så deilige å ha på! Disse finnes nå andre mønster, og på Flust er det halv pris på disse nå - bare kr 249 - løp og kjøp!
Har du ikke vært inne på hjemmesiden til Vossatassar må du ta deg en titt der også. Her finner du alt du trenger å vite om de forskjellige tassene, DIY, tips til aktiviteter og mye anna morro! Du kan også sjekke Facebooksiden deres så henger du med på det siste der også!

Ønsker alle en superfin kveld, og lykke til med julegaveshoppingen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!