tirsdag 26. november 2013

Ukens middagstips

 




Jeg har vært så heldig å få teste ut flere spennende produkter fra Gogreen, og i dag har jeg prøvd denne spennende fullkorns cous cousen.

Jeg har laget sprøstekte kylinglår på en seng av hvitløkscouscous.

For å lage denne trenger du:

  • 4 store kyllinglår
  • 2 ss godt smør
  • 5 dl lettmelk (eller vanlig melk om du foretrekker det)
  • 3 dl fullkorns couscous
  • 3 fedd hvitløk
  • 5 dl kyllingkraft ( du kan godt bruke fond eller terninger, men det beste er å lage den selv)
  • 1 ts balsamicoeddik
  • Noen hakkede basilikumblader
  • 4 ss god olivenolje
Og slik lager du maten:
Skjør beina ut av kyllinglårene og krydre de med salt og pepper og stek de til de blir brune og gjennomstekte. Kok opp melk og finhakka hvitløk. Ha i couscous og la det koke i et par minutter. Ha oppi kyllingkrafta, og la det så og svelle under lokk i ca 5 minutter. Rør så couscousen luftig og smak til med salt og pepper. Du kan også ha i friske urter om du har det og liker det. Ha couscous på tallerkenen, legg den sprøtekte kyllingen oppå, og drypp olivenolje og balsamicoeddik over! Ha gjerne hakket basilikum på toppen.  


Bon apetit!

2 kommentarer:

  1. Nam! Jeg er elendig på å komme på nye ting til middag så suger til meg alle tips jeg kan finne! Tusen takk:)
    klem

    SvarSlett
  2. couscous er også kjempegodt i salat :D

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!