onsdag 27. november 2013

Jul i Flåklypa

Forrige helg var jeg og prinsen på kino og så Jul i Flåklypa! En kjempekoselig film både for liten og for stor. Og her om dagen var jeg så heldig å få denne fine boka fra Cappelen. Jeg gledet meg masse til å gi denne til prinsen, og ikke minst ha mange koselige lesestunder sammen med den fine boka!


Boka bestær av 72 sider, med 7 kapittel. Gjennom hele boka finner man nydelige illustasjoner. Prinsen min elsker å se på de flotte tegningene mens jeg leser historien.


Prinsen kjenner igje  historien fra filmen, og peker og viser meg ivrig på hvert eneste bilde i boka. Vi leser ett kapittel hver kveld, og da bruker man ei uka på å komme seg gjennom boka. Han sitter også selv og blar i den og later som han leser, og jeg som mamma blir da sjarmert i senk! Syntes det er koselig at de blir glade i bøker tidlig!


Om du lurer på boka, så er dette sneakpeaken som du finner på baksiden av den:

I den vesle fjellbygda Flåklypa er sommeren varm, høsten våt og vinteren lang og iskald. Ingen har før opplevd en jul uten snø på trærne og høye brøytekanter. Ikke før i år. Julaften er bare noen dager unna – og hvor blir det av snøen? Flåklypa Tidende-redaktør Frimand Pløsen har gjentatte ganger lovet bygdas lesere snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Det rare er at først forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og plutselig må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Men først må de redde Flåklypa fra verdens verste snøstorm. For å tukle med naturen - det er farlig, det.

Og vil du vite resten, så må du kjøpe boka! En herlig bok i førjulstida, og en super julegave til små gutter og jenter! Stor anbefaling fra både liten og stor her! Tusen takk til Cappelen for den fine boka både fra meg og prinsen!


Sjekk gjerne Facebooksiden deres, så holder du deg oppdatert på nyheter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!