torsdag 31. oktober 2013

Test av Nordbjørn vinterdressRegner med du leste innlegget mitt for litt siden om at vi holder på å teste den nyte vinterdressen av merket Nordbjørn .

Nå har vi brukt dressen litt over ei uke i mye vær! Aller mest regn! Dressen har også vært med i barnehagen hele denne uka, så den har fått en skikkelig prøvelse med masse lek og bevegelse i regn, gjørme, sludd og vind!


Nordbjørn Kids 20 Dress er en slitesterk og funksjonell vinterdress med teipede sømmer og vannsøyle på 3000 mm. Dressen er vind- og vanntett, og er laget av et material som puster. Reflekser finnes rundt ben og på ermene, for ekstra sikkerhet og synlighet i mørket.
Hette som kan tas av med syntetpels og fem lommer foran.
Dressen lover å være:
- Vind- og vanntett.
- Hette som kan tas av.
- Elastisk strikk i enden på armen med tommelhull.
- Elastisk strikke i enden på benet med fotstrikk som kan tas av.
- Refleks rundt ben og bryst.
- Fleecefor i kragen.
- Forsterkede knær og sitteparti.
Plagget puster:  3000d/m2/24h
Vannsøyle: 3000 mm.
Modell: Romslig, vid modell.
Vaskeråd: 40°.
Material: 100 % Polyester Taslan 189T.
Maskinvask: 40 grader.Førsteinntrykket mitt av dressen var at den var kjempefin! Flotte farger i sort og grå med masse fine detaljer. Også mannen i huset syntes den var veldig fin, og sa at det var en tøff dress. Det er gode reflekser flere steder på dressen, noe som vi som bor her oppe i nord setter pris på, siden vi nå går inn i mørketiden snart! Hetten er også kjempesøt og gir dressen det lille ekstra.

Vi var spent på dressen siden den har en vannsøyle på 3000, siden det er mye vær her vi bor. Både regn og sludd, og mye snø på vinteren. Vi var heldige og fikk litt snø med det samme vi fikk dressen, så vi rakk akkurat å teste den i snøen, før regnet kom. Siste uken har det regnet hver dag, og jeg har vært spent på om dressen holdt prinsen tørr hele dagen! Og det gjode den faktisk! Dressen var ikke våt gjennom, og prinsen har vært god og tørr under dressen hver dag.Prinsen syntes selv at dressen er god og varm, og han sier at han ikke fryser selv om det er masse vind. Siden han er i en alder hvor man aldri vet om det er riktig alt som sier, så har jeg selvfølgelig sjekket at han har vært varm, og det har han vært.

Siden det har vært mye ruskevær har jeg vært nødt til å vakse dressen 2 ganger, og den blir ren og er fortsatt vanntett etter vask på 40 grader.Jeg syntes også det er supert at dressen har forsterkninger på både baken og knærne, da dette er områder som slike plagg ofte kan bli fort slitt på! Inne i halsen er det fleecefor, og det er også greit til det blir enda kaldere ute.Dressene er fine, og de og holder det de lover i ruskevær og vind, så her får man masse dress for pengene. De kommer både til baby og til barn opp til størrelse 134/140. og  koster kr 719 til baby og kr 809 for de litt større. Jeg hadde lett kjøpt en slik dress ved en senere anldening! Du kan finne de hos Jollyroom.

Har du anskaffet vinerdress til de små?

1 kommentar:

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!