onsdag 23. oktober 2013

Panteaksjon for Barnekreftforeningen

I forbindelse med Aktiviteter for barns Barnas basar på Kids Expo, er det satt i gang en panteaksjon for å kunne støtte Barnekreftforeningen enda mer.

logo-barnekreftforeningen3

Alle som følger Magne Helander, har fått med seg de hjerteskjærende statusene om lille Ylva og hennes og familiens kamp mot tiden. Lille Ylva er bare 7 år, og har en uhelbredelig hjernesvulst, og den stakkars jenta blir svakere og svakere for hver dag.

 Det er dessverre mange uskyldige små barn som blir rammet av kreft hvert eneste år.  Statistikken viser at det er ca 180 barn som får diagnosen hvert år. 75 – 80 % overlever, men tallene har ikke blitt bedre de siste 15 årene, og det må gjøres noe med.

Derfor har Fru Jacobsen og Line, i samarbeid med Line Konstali bak Aktiviteter for barn laget en pantekampanje som vi håper så mange som mulig vil være med på å gjennomføre.
Gå ut i nabolaget, til venner, familie, kjente og ukjente og spør om de vil donere flaskene sine til dere og pant dem. Når dere går til lokalbutikken for å pante, ta gjerne et bilde og last det opp på Instagram og hashtag det #pantforbarnekreftforeningen. Har du ikke instagramkonto, så send gjerne bilde til frujacobsencom@gmail.com  eller til Line line.olmheim.aaserud@familieprat.no så legges bildene ut på facebooksiden til bloggen til Fru Jacobsen og på Lines side.

Sett så pengene dere tjener inn på kontoen til barnekreftforeningen og send Fru Jacobsen eller Line en mail med et bilde av overføringen, print screen av nettbankkvitteringen eller liknende som bevis på hva vi har fått inn. Når kids expo begynner legger vi sammen beløpene og forteller alle hvor mye vi har fått inn.

Kontonummeret dere skal bruke ser dere her:

Org nr. 985 550 999
Bankgiro 7058 09 33333
BIC (Swift) DNBANOKKXXX
IBAN NO94 7058 0933 333

Håper så mange som mulig vil være med oss på dennepanteaksjonen.
De som vil at bidraget skal være med i potten som presenteres på Kids Expo må ha sendt mail med bilde av fullført overføring innen 30. Oktober kl 21.00
Skriver du et eget innlegg om saken på din blogg, send det gjerne til Fru Jacobsen eller Line, så linker de til dere.

Spre gjerne dette innlegget rundt på Facebook, Twitter, Instagram, Google+, mail ol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!