torsdag 10. oktober 2013

Herlig høstdag + vannpluss + giveaway


I dag har det vært nok en skikkelig høstdag med både sol og ruskevær, men jeg og prinsessa dro som vanlig ut på en god trilletur. Siden jeg holder på med Geocaching hadde jeg funnet en cache i nærheten av der jeg bor som vi skulle prøve å finne!Det første vi så var den nydelige regnbuen og alle de vakre høstfargene.


Vi fant cachen etter bare litt leting, og det fine med Geocaching er at man oppdager nye og fine plasser. Her fant vi en vakker rasteplass og flotte sandstrender! Er fantastisk sted som vi kommer til å dra til flere ganger sammen med mannen og storebror. Flere har sendt meg melding og lurt på hva det fine regnrekket heter som dere ser sitter på håndtaket - det er Apple of my eye fra Elodie Details og er bare sååå fint! Du kan lese mer om det her

Når man er ute og trimmer, er det viktig å drikke masse. Det er ekstra viktig å få i seg nok veske når man ammer. Jeg har oppdaget Vannpluss som du sikkert har lest om på bloggen her tidligere. Dette smaksvannet er så deilig at jeg skulle nesten ønske at jeg hadde en smaksfunksjon på bloggen slik at du kunne fått smakt den du også!


Posene med smakene er små og nette, og de tar nesten ingen plass. De er derfor lette å ha med på tur. Jeg har dille på eple og pærevannet nå om dagen, men de har 11 andre gode smaker også.  Nå kan faktisk du få smake herligheten til en veldig god tid siden du er så hyggelig og leser akkurat min blogg. Om du går inn på nettsidene til Vannpluss og bruker rabattkoden "LykkeligMedLiten" gir det deg hele 15% rabatt frem til 17.10 på alle kjøp over 100 kroner! Kjøper du over 6 esker er det gratis frakt, og kjøper du over 14 esker får du 2 gratis drikkeflasker og gratis frakt. Løp og kjøp!''


Og så kan du jo teste vinnerlykken i den fine konkurransen jeg har sammen med Vannpluss hvor du kan vinne drikkeflaske og alle 12 smakene deres. Sjekk hvordan du blir med ved å lese giveaway-innlegget her.

Ønsker alle sammen en super kveld!

#vannpluss #giveaway #trilletur

2 kommentarer:

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!