lørdag 7. september 2013

Spennende høstnyheter

Det er alltid spennende med nyheter på make-up fronten. Nå er et av mine favorittmerker kommet med spennende nyheter for høsten!

Glo Minerals er elsket av kjendiser som Keira Knightley, Lindsay Lohan Jennifer Lopez, Cameron Diaz og Kirsten Dunst. De tsester ikke sine produkter på dyr, og er verdensledende innen mineralmakeup. Produktene inneholder vitamin A, C og E, i tillegg til grønn te-ekstrakt. Det tetter ikke porene i huden, og kan derfor ikke føre til urenheter. Produktene er helt uten parfyme og kjemiske ingredienser - og slike ting liker v!!.

Her er noen flere fakta om merket:
Mineralene blander seg med hudens eget fettlag
Sminken varer lenge
Fremstilt med farmasøytisk renhetsgrad
Skånsom og pleiende
Prouktene gir UV-beskyttelse

Høstnyheten er nye farger i EyeShaddowTrio som består av tre matchende farger i en palett. Fresh Greens i grønntoner, Wildbloom i rosenyanser og Sweet'n spicy i fersken og beige. Min favororitt denne høsten er Wildbloom med sine nydelige rosenyanser
Fresh Greens


Wildbloom


Sweet'n spicy
 Så kommer Eye shadow i fargen Grey Stone. Dette er en av de populære fargene i fargepaletten Smokey Eye Kit, og denne lanseres nå som singel pga stor etterspørsel. Denne fargen intensiverer de fleste øyenfarger, og kan mikses med de fleste fargene i Eye shadow sortimentet.
Grey Stone
Og som ikke alt dette var nok, så kommer det ny børste på Water resistant mascara fra oktober. Den nye børsten er laget som en tett spiral som gir volum og lengde, samttidig som de tette små hørene på børsten gjøt at mascaraen ikke klumper seg.

Ny mascarabørste


Masse herligheter for sminkepungen med andre ord - har du noen høstfavoritt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!