søndag 29. september 2013

Nyheter fra glotherapeutics

Høsten er en fantastisk tid! Ikke bare er det herlig å være ute og nyte naturen og de vakre fargene, men høsten er også tid for nyheter både på interiør, klær og make-up-fronten!

glotherapeautics har lansert 2 spennende nyheter.glotherapeutics Therapeutic Body Cream er en krem, som i kombinasjon med Therapeutic Body Exfoliant, gir fantastiske resultater for problemhud på kroppen .
Therapeutic Body Cream er en mykgjørende og fornyende bodycream som blant annet inneholder glykolsyre som gir en peelende effekt, anti-inflammatoriske og lysnende ingredienser fjerner urenheter og rødheter og  ceramider som balanserer hudens beskyttende barriere.Therapeutic Body Cream skal påføres huden etter eksfoliering med Therapeutic Body Exfoliant. Fokus skal være på områder med urenheter, og for best mulig resultat bør det påføres 2 ganger daglig.


glotherapeutics Lip Revival gir fyldigere og mykere lepper. Lip Revival er rik på aktive ingredienser som skal øke fuktigheten og kollagenproduksjonen i leppene, samt gi en synlig volumeffekt. Denne brukes morgen og kveld for best resultat. 
 
Fristende herligheter ikke sant? Kjennetegn for alle produktene til glotherapeutics er:

• Fri for parabener og fargestoffer - HURRA!

• Høy konsentrasjon av aktive ingredienser

• Innovative og nytenkende

Du kan lese mer om produktene til glotherapeutics her.Du kan også like siden på Facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!