søndag 4. august 2013

Vi ♥ IdaT

I dag vil jeg tipse dere om IdaT som lager de skjønneste barneklær i en fantastisk god kvalitet!


IdaT designer og produserer klær til barnrn i alderen 0-8 år (den primære målgruppen er 0-4). IdaT er kjent for god kvalitet - og er laget av et  skjønt, mykt og lekkert stoff, hvor farge og mønster. Klærne er like fine vask etter vask - både i passform og i stoff.

Alle mønster er håndtegnet, og IdaT er tidsløst og lett gjenkjennelig. IdaT bruker å si at de lager ”leker" dvs at klærne skal være behagelige å ha på, og er lett for barnet selv å ta av og på. 

 1. august  startet utsalget på IdaT's MamaClub. Er du medlem her, eller melder deg inn nå, fpr du 40% rabatt på ordren til frem til og med 16. august! Å være medlem her er helt gratis, og du kan melde deg ut når du måtte ønske! Fantastisk tilbud om du vil ha nydelige klær med super kvalitet!Når du kjøper klær fra IdaT kan du være trygg på at du kjøper klær som er laget inder skikkelige forhold. De indiske arbeiderne som lager klærne har fått en fair lønn og arbeidsforholdene er kontrollerte. Sikkerhetsprosedyrer, inneklima og arbeidstid følges opp til enhver tid, og det er derfor du betaler litt mer hos IdaT enn hos andre som produserer klær billig under forhold som er kritikkverdige. 


 De siste tiltak som den indiske regjering har gjort, er å stille strengere krav til håndtering av spillvann etter farging av klær slik at dette ikke slippes rett ut i elvene. For de indiske fabrikkene koster dette penger og fornying av utstyr, noe som gjør at innkjøp blir dyrere. Dette tenker man ofte ikke på som forbruker, men om man tenker over slike ting, betaler man gjerne 50 kroner mer for et plagg som man vet er produsert under skikkelige forhold, og som hjelper arbeiderne i den 3. verden til å få en bedre arbeidsdag og et bedre miljø.


 Jeg syntes det er flott at IdaT er så bevisste om hvordan de produserer de nydelige klærne, og regner med at alle dere som leser dette er helt enige?

 Sjekk ut alle de flotte klærne til IdaT og les mer om klærne her, og om du vil meldte deg inn i MamaClub og få den flotte rabatten og handle for, gjør du det her. Sjekk også webshopen her.

Med 40% rabatt kan du nå gjøre virkelig gode kupp. Hvorfor ikke begynne tidlig med julegavene i år? Løp og kjøp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!