onsdag 28. august 2013

Sili Squeeze - en herlig nyskapning for babyer som vil spise selv


Jeg og prinsessa har vært så heldige å få lov til å teste nyskapningen Sili Squeeze i samarbeid med min gode samarbeidspartner Barnesikring as.

Prinsessa vår en nå snart 6 1/2 måned og vi holder på med introduksjon av mat og smaksprosjoner. Dette er en spennende og herlig tid, og jeg kommer til å ha fokus på dette endel fremover, og dele gode tips, erfaringer og oppskrifter med dere.


Sili Squeeze™ er en nett og myk liten flaske som kan fylles med pureèr, grøt ol. og den er veldig lett å holde i for selv de minste barnefingre. Prinsessen min greier det helt uten problmer, og syntes det er veldig morro å få lov til å få i seg litt mat selv. På denne måten er jeg overbevist om at hun vil lære å spise raskere selv, og hun fant fort ut at ved å suge på den kom det noe godt ut av den!  


 Det er to varianter: non-spill og free-flow, noe som gjør at det finnes noe for de aller minste og også for de større barna. Dette er også en genial måte å sende med juice eller smoothie for litt større barn i barnehagen eller på skolen.


Sili Squeeze™ er laget av 100% sikre materialer av silikon. Den er uten BPA, ftalater og PVC og den
kan vaskes i oppvaskmaskinen og med kun 4 deler er den lett å sette sammen, ta fra hverandre
og holde ren. Jeg liker godt at den er så lett både å bruke, og å rengjøre. Og at den er BPA-fri og ikke inneholder  ftalater er supert, da jeg prøver  holde barna langt unna produkter med slikt innhold!


Med Sili Squeeze™ kan du enkelt ta med for eksempel hjemmelaget fruktmos, grønnsaksmos, moset middag eller smoothie. Yougurt er også helt perfekt å bruke den til! Vi er jo en familie som er endel på farten, og denne er perfekt å ha med i stelleveska. Den skal også være med når vi skal på ferie til varmere strøk senere i høst, og den blir perfekt både på flyet og ellers på turen.

Har du prøvd denne? Vi kunne iallfall ikke klart oss uten etter å bare ha brukt den i noen uker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!