onsdag 21. august 2013

Ny stil!

Jeg håper dere har sett på den herlige konkurransen jeg har i samarbeide med Stylistaz, hvor du kan vinne stilguiden "Hvordan få alle menn til å snu seg etter deg!"


Boken er skrevet av skjønne Camilla, og i boken har hun samlet utrolig mange gode råd og tips som er nyttig for alle! 

Det er tips til alle figurer og hårfarger og ansiktsformer, og også gpde tips og råd, som f.eks hvordan man får vekk sorte ringer under øynene (som jo alle småbarnsmødre har)

Man får også gode shoppetips, og det er jo noe for oss som elsker å shoppe. Camilla sier "Det trenger ikke koste flesk alt som glitrer. Det er fult mulig å ha en personlig stil, uten å bruke masse penger på klær, sko og nytt tilbehør".

Og for meg som snart skal på ferie, så er et helt kapittel viet til hvordan man pakker smart på ferien. Du finner også et kampittel om å være gravid og stylish! 

Og hva bør garderoben bestå av? Camille har samlet 10 må-ha plagg i garderoben i et kapitte, og jeg kunne ikke vært mer enig. Et av plaggene hun trekker frem er den lille sorte hvor hun blant annet sier "denne kan du kombinere i det uendelige". For å lese mer om den lille sorte og de andre tipsene, må du kjøpe boka ;)

Jeg har fått masse nyttige og gode råd av å lese boken, og er så glad for at noen har samlet alle gode og fornuftige tips et sted. Selv om jeg nå har lest hele boken, kommer jeg til jevnlig å ta den frem for å minne meg selv på alle de viktige tingene som står der.

Her kan du finne en smak av boken.

Boken kjøper du her, og har du lyst på prøve å vinne den helt gratis klikker du deg inn på konkurransen min her.

Ha en stylish kveld alle sammen!

PS: Dette er en super julegave til mor, vvenner og kollegaer - hvorfor ikke begynne med julegavehandlingen nå, så får du bedre tid senere i høst/vinter til andre ting?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!