tirsdag 6. august 2013

Ny spilledåse


Prinsessen min har vært så heldig å få en vakker spilledåse fra Kaloo. Den var pakket i denne nydelige boksen som kan brukes til andre ting etter at leken er pakket opp.


Spilledåsen er en nydelig, myk bamse som har en snor på hodet slik at den kan festes hvor som helst.


Når den ikke er trukket ut er den 24 cm, men når den trekkes helt ut for å spille den nydelige sangen er den hele 45 cm.


Prinsessa er blitt utrolig glad i denne flotte leken, og elsker både å kose med den og å spille den nydelige musikken. Den er lett å trekke ut, selv for de minste. Storebror er også glad i å spille sangen for lillesøster.

Jeg syntes det er veldig bra at den lett kan festes hvor som helst. På dagen er den gjerne med i babygymmen og på tripp-trapp stolen (har newborn sett på den) eller på bilstolen, mens den på kvelden festes i sprinkelsengen. Den er veldig myk, slik alle Kaloos produkter er, noe som babyen liker veldig godt. Vi har flere Kaloo prudukter både til prinsen og prinsessa og dette er leker som barna er glade i lenge, så disse anbefaler jeg til alle som har lyst på kvalitetsleker, eller vil ha nydelige presanger til familier med barn.

Denne flotte spilledåsen, og mange andre nydelige produkter både fra Kaloo og andre produsenter, kjøpes hos Kort og Kos. Akkurat nå har de sommersalg, så nå kan du gjøre gode kjøp med opptil 60% rabatt. Løp og kjøp!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!