tirsdag 20. august 2013

Matboks til skolestart og barnehagestart

Nå er det skolestart-tid og barnehageoppstart for mange barn. I den forbindelse vil jeg gjerne tipse dere om den nye, flotte matboksen Yubo.


Her er noen nyttige fakta om de søte boksene:
-  de tåler oppvaskmaskin
-  de er uten BPA (HURRA!).
- de har utbyttbare front og bakplatene er vanntette og kan ikke rives i stykker.
- de laget i resirkulerbart materiale (Fantastisk)
-  de er miljøvennlige (det liker vi!)
-  de har uttagbart spesialtilpasset kjøleelement
-  de har håndtak med godt grep som kan taes av og setter på topp eller langside

Hver boks inneholder: utbyttbar front og bakplate, 3 bokser inni til maten, et spesialltilpasset kjøleelement og et håndtak man kan ta av eller sette på et annet sted på boksen.  


Med Yubo kan kunden bytte design, man behøver ikke å kjøpe ny matboks - designet holder seg fint og den ruster ikke. Blir man lei designet, så finnes det utallige varianter som man kan få tak i, og på denne måten kan man bruke denne matboksen i mange, mange år!


Vi har fått brukt denne herlige boksen i noen uker, og vi har falt helt for den. Kjøleelementet gjør at maten, frukten og grønnsakene holder seg frisk og kjølig i boksen i mange timer. Har man en liten juicekartong i matboksen, holder også denne seg kald. Håntaket er lett for små hender å bruke, og det er veldig stas å få bære sin egen matboks når en skal på tur. Det er også smart at det er flere rom i boksen, slik at en slipper å blande brødmat og brukt og grønt. Det gjør det også morsommere å spise maten. Jeg som mamma er veldig glad for at boksen er BPA fri og miljøvennlig. Jeg syntes også det er flott at man kan skifte ut dekslet, slik at når barna blir lei et design, så kan man få en ny matboks ved et enkelt grep. Dette er en matboks du kjøper for å ha i mange år. Er du en leken voksen, vil denne matboksen også være super for deg!Yubo tar vare å miljøet med stil. Og vil du være som stjernene, så er dette er matboksen bl.a

Jennifer Garner, Jessica Alba, LeAnnRimes og Tiffani Thiessen

velger til sine barn - og jeg da ;)

Veiledende utsalgspris for denne fantastiske boksen er kr 299, og dette er en matboks barna vil ha glede av i mange, mange år! 

Løp og kjøp!

1 kommentar:

  1. Utrolig kul matboks!

    Dessverre litt i dyreste laget når man har fire unger :P Men råkul var den :)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!