mandag 26. august 2013

Herlig shopping til barna

Rett før helgen fikk jeg en fantastisk pakke med klær jeg hadde bestilt fra Ludo store. Jeg hadde store problemer med å begrense meg når jeg skulle betille litt uteklær til barna, fordi de hadde så masse fint til så gode priser! Og så har de gratis frakt også - og det liker vi!

Jeg endte opp med å bestille ny ytterjakke til prinsen, men søte stjerner:

Den er helt nydelig, har et herlig stoff og har i tillegg til de fine stjernene, nydelige detaljer og refleksstriper til mørke kvelder. Denne er fra deres eget merke Ludo. Du kan kjøpe den her.

Til prinsessa ble det regnsett og regnvotter:

Buksen har høyt liv og solide seler. Rosafargen og paraplymønsteret er kjempesøtt. Dressen er fra Ludo og vottene er fra Troll.

Jeg måtte også ha litt ull til prinsessa som hun kan bruke nå utover høsten, og kjøpte denne:


Jeg måtte ha med luen til dressen, og begge er fra Troll. Ullstrømpebuksen er også fra Ludo.

Ludo store selger utrolig masse fine klær til barna (og også de voksne) til veldig gode priser. Rett som det er har de gode tilbud, så det lønner seg å titte innom.

De har også mye babyutstyr til veldig gode priser, bla. får du produkter fra BabyBjörn mye billigere enn det de selges for på barnebutikkene i byen hvor jeg bor.
Sjekk ut facebooksiden til Idar Vollevik for kjempetilbud. Du kan også sjekke Lills Ludo store på Facebook, hvor hun legger ut gode tilbud fra Ludostore.

Løp og kjøp!

PS: Nå er det opptil 65% rabatt på treningstøy, og flotte støvler fra Hunter til en god pris. Kanskje det er på tide for mammaen og bevilge seg selv noe også?

1 kommentar:

  1. godt med skikkelige uteklær til de søte små:)
    Her er det også kjøpt inn ull, regnklær og parkdress. klar for høsten!
    klem

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!