lørdag 6. juli 2013

Shoppetips - gode ullklær

Som mamma til 2 barn er man alltid på jakt etter gode kvalitetsklær som holder godt og som er av god kvalitet.  Ullungan har akkurat slike klær som jeg foretrekker. Gode klær, av god kvalitet som har forsterkninger på knær og albuer og klær som vokser med barnet. 


Jeg har bruker nå et ullsett fra Ullungan på prinsenssen min. Klærne er myke og gode og sitter veldig godt på barnet. De er varme og gode, og kan vaskes på ullprogram i vaskemaskinen. Ullungans merinoull er Woolmark og ØkoTex sertifisert. Dette liker vi  ♥ Ullen er også kløfri, noe som er deilig for de små. I tillegg til dette syntes jeg de er kjempefine, og fargene er så søte.


Klærne som Ullungan selger er fra 0 til 8 år, og de har så masse lekkert. de har også kjøreposer til bilstolen. 

Nå i juli har Ullungan fri frakt, så nå kan du bestille ulla som barneet ditt kan bruke i barnehage og skole utover høsten og vinteren. Sjekk ut nettbutikken og følg de gjerne på Facebook så går du ikke glipp av gode tilbud og spennende nyheter. 

Du får høre mer om disse nydelige og praktiske klærne etter ferien når vi har fått brukt de litt mer, så følg med!


2 kommentarer:

  1. Takk for tips! Skal settes på ønskelisten til bursdag og fødselsgave til jentene mine:) ull er jo godt å ha hele året rundt!
    Ha en topp lørdag:)
    klem

    SvarSlett
  2. Disse klærne er så absolutt til å anbefale :D superlekre og gjør jobben sin :)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!