tirsdag 23. juli 2013

Jeg ♥ vår nye reiseseng


Som mange av dere sikkert leste for noen uker siden har vi ¨fått ny reiseseng. Nå har vi fått brukt den ved flere anledninger, og er kjempefornøyd med nysenga. Her har vi fått en super vare til en kjempegod pris.

Denne fine sengen finnes i flere farger - blå, rosa, rød, sort og sort/rød.Sengen er av merket Beemoo og kan kjøpes på Jollyroom.
Sengen var veldig lett å sette opp og ta ned - selv for meg som ikke har så veldig stor teknisk innsikt. Den er ikke stor når den er sammenpakket og tar liten plass i bagasjen. Det følger med en flott bag som man oppbevarer sengen i. 
Sengen står stødig og den er så stor at barnet kan bruke den lenge. Kjekt å ha ting som kan brukes lenge! Jeg syntes også fargen var superfin - litt morro med litt farge på sengen, og ikke ha alt i sort og hvitt ♥
Babyen koser seg i sengen, og det er kjekt med nettingen i siden slik at babyen kan se ut, slik at den ikke føler seg innestengt. 
Sengen er laget av nylon/bomull med sider av nett. Reisesengen er perfekt for både reisen eller som ekstraseng. Instruksjoner finnes trykket i bunn av sengen. Tynn madrass og som tidligere nevnt - praktisk reiseveske følger med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!