tirsdag 25. juni 2013

Ny reiseseng

Jeg har fått ny reiseseng til prinsessen - en lilla Beemoo reiseseng.


Denne fine sengen finnes i flere farger, og akkurat nå selges Beemoo reisesenger for bare kr 399 (ordinært kr 695) på Jollyroom. Sengen kommer ikke bare i denne fine lillafargen, men finnes også i blå, rosas, rød, sort og sort/rød. Den helt sorte er på supertilbud til bare kr 295 akkurat nå hos Jollyroom.


Sengen var veldig lett å sette opp og ta ned. Den er ikke stor når den er sammenpakket og tar liten plass i bagasjen. Sengen står stødig og den er så stor at barnet kan bruke den lenge. Jeg syntes fargen var superfin - litt morro med litt farge på sengen ♥

Sengen er laget av nylon/bomull med sider av nett. Reisesengen er perfekt for både reisen eller som ekstraseng. Instruksjoner finnes trykket i bunn av sengen. Tynn madrass og praktisk reiseveske følger med.


Her er noen fakta om sengen:

Maks belastningsvekt: 15kg.
Høyde: 76cm (66 inni).
Bredde: 60cm.
Lengde: 120cm.
Vekt: 9,1 kg.

Beemoo tilbyr smarte og stilrene produkter av høy kvalitet for den aktive familien. I deres sortiment finner du blant annet barnevogner, vippestoler, hoppehusker, vognposer og da selvfølgelig reisesenger. Alt dette kan du finne på Jollyroom.

Vi skal teste ut sengen nærmere på tur om ikke så lenge, så da skal dere få høre mer om mine erfaringer med den fine sengen. Bare følg med :)

Om du ikke allerede følger Jollyroom på Facebook, kan du nå legge deg til som følger og få en gratis smokk. Les mer her.

Ønsker alle en super dag ♥

2 kommentarer:

 1. Nydelige farger! Og så billig! Takk for tips!

  Klem fra Charlotte

  SvarSlett
 2. Så fin farge!:D
  Ha en toppers dag!:)
  klem

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!