tirsdag 30. oktober 2012

Trolljakten

For en tid tilbake var jeg så heldig å vinne den fine boken "Trolljakten" av Cecilie Lanes på den fine bloggen til Lindas sted.


Boken er ei barnebok som handler om en familie på 5 som skal ta Hurtigruten fra Tromsø til Svolvær. I boken er hvert hurtigruteanløp på strekningen markert, og for oss som har vært alle de vakre stedene kjenner vi de godt igjen i de flotte tegningene i boka.

Boka handler om gleden ved å reise, noe som også vår lille familie har. Mini har allerede vært i 8 land, og mange steder i vårt vakre land. Boken omhandler også det å få venner, hva kosedyr betyr for barna, når voksne har det travelt, brutte forventninger, når barn løser problemer, adskillelse og savn, unnslyldning og tilgivelse, triste tårer og gledestårer og gleden ved å gjøre andre glad!

I tillegg til at boken er en flott historie og har mye læring og spørsmål til banra underveis, er den utrolig flott illustrert. Det er som en skatttejakt hver gang vi leser boka og oppdager nye ting på tegningene.


Prinsen min elsker boka, tross for at han enda er liten - 2 år og 9 måneder. Hver dag vil han lese boka om trollet og Hurtigruta. Han er veldig opptatt av både historien og læringen i boka, og koser seg veldig. Og det er ikke sjelden vi må "lese en gang til mamma". 

Nå er boka også lansert som app til iPhone og iPad.


Vi har akkurat lastet denne ned, og mini koser seg også med boka både på telefon og iPad. Dette er kjekt når vi er ute på tur og mini vil se boka. Vil du laste denne ned, kan du enklest gjøre dette ved å scanne inn QR-koden på bildet.

Troll Olav har også egen facebookside, som jeg anbefaler deg å like. Da får du med deg hva som skjer, og nyheter!

Lurer du på hvor du kan få kjøpt denne fine boka, så finner du en oversikt over alle forhandlerne her. Dette må være en super julegave for barna, og en gave som kan bli satt pris på i lang tid!

Vi gleder oss til mange koselige stunder med Trolljakten både i bokform og på iPaden fremover. Kanskje vi etterhvert kan håpe på en oppfølger fra Helgelandskysten om sagnene om trollfjellene på Helgelandskysten?

1 kommentar:

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!