lørdag 14. januar 2012

REN


Jeg er så heldig! Min kjære vant disse produktene fra REN, og nå skal jeg få lov til å bruke dem. Disse er helt uten parabener og andre ulumskheter. Jeg har prøvd de i noen dager, og konsistensen er veldig bra, og de lukter veldig godt.

Har du noen erfaring med REN? Har du andre favorittprodukter uten parabener?

Ønsker alle en super lørdag kveld og en herlig helg videre ♥

4 kommentarer:

 1. Heldig er du...har aldri prøvd dette produktet...vet ikke helt om jeg sjekker parabener eller ei i produktene jeg bruker...Syns bl.a. ID, Linda Johansen og Vendela Kirsebom er supre...hmmm...koster jo dessverre masse da..

  God søndagskveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Heldig du er:) Jeg har ikke prøvd REN, la oss få vite hva du synes om dem:)
  Håper du har en fin start på den nye uken..
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Er utrolig fan av produkter uten parabener, og syns dette merket er perfekt, men dessverre tåler ikke huden min de. det er så synd!

  SvarSlett
 4. Hei - og godt nytt år!

  Jeg har det siste halve året testet ut REN, og med stort hell. No. 1 Purity Cleansing Balm er en favoritt. Renser både ansikt og tar bort øyesminke effektivt og skånsomt. Har også prøvd dagkremer er er fornøyd med de.

  Ellers er Origins fri for parabener, og har fantastiske kremer og masker - og til en overkommelig pris. Biotherm Deo Pure er favoritt roll on - behagelig og effektivt, og fri for parabener. Og sånt liker vi jo!

  Ha en strålende kveld!

  Klem fra Monica i Tromsø

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!