onsdag 28. september 2011

En helt unik babycall - B phone


Vi er så heldige å få lov til å teste ut en ny, innovativ og spennende babycall fra Barnsesikring.

Babycallen er en B-phone. Nå har vi testet denne ut en tid, og det er et spennende produkt. Den er veldig liten og nett, noe som gjør at den er lett å plassere, men også lett å ha med om en er på reise, eller om barnet er hos barnevakt. Rekkevidden på denne er ubegrenset, siden den bruker mobiltelefonnettet.

Den er enkel å bruke, og lett å sette i drift. Vi har valgt å bruke et tvillingkort til vår mobil, og koblet denne til familie- og venner. Dette kan anbefales, da det kanskje kan bli dyrt i lengden å ha et egen abonnement.

Det som skjer når man bruker B-phone er at overvåkingsenheten fanger opp lyder eller bevegelse i rommet, og sender deg en SMS om babyen er våken. Vi brukte litt tid på å finne rett innstilling, slik at den ikke fanget opp lyder utenfra, men vi er imponert over at den klarer å få med seg den minste lyd når vi har behov for det. 

B-Pone kan varsle inntil 3 personer. Vi har bare valgt å bruke den på en, men dersom man har flere telefoner og foreldrene ikke er hjemme samtidig, så vil det være kjekt å sette den opp på flere.

Man kan også ringe opp til B-Phone. Denne funksjonen har vi ikke fått testet, siden vi bruker et tvillingkort, og da kan man ikke ringe seg selv. 

Overvåkingsenheten kan brukes både med ledning eller med batteri. Vi bruker å lade opp batteriet, og det fungerer helt perfekt.

Man kan også laste ned B Phone nettlser fra www.b-phone.eu


Tekniske spesifikasjoner: 

 • Dimensjoner: 100x45x25 mm
 • Fungerer med alle slags SIM kort
 • Justerbarsensitivitetpålyd og bevegelse
 • Batterivarighet  påopptil 48 timer
 • Kan plasseresopptil 5 m frabarnet
 • Du varslesnårbarnetvåkneropp via SMS og oppringing.
 • Du kan enkelt ringe enheten selv.
 • Enhetenkankontrolleres og slåes av via SMS
Konklusjon:
En god babycall som gi de tilbakemeldinger som man ønsker av en babycall. Det er veldig kjekt at den er så liten, spesielt når man er på tur. Vi anbefaler at man har et abonnement som "Familie og Venner" slik at det ikke koster noe å få SMS. Enda et stort pluss er at det er enkelt å sette den opp, og den er enkel å bruke.I tillegg er det meget bra at rekkevidden er ubegrenset. Man kan holde på i hagen eller gå til naboen på besøk, og ha full kontroll på babyen Løp å kjøp!

Tusen, tusen takk til Barnesikring som har latt oss få lov til å teste denne herligheten ♥

4 kommentarer:

 1. Men hvordan er det da med stråling ?

  SvarSlett
 2. Jeg skal undersøke det om strålingen, men den kan plasseret opptil 5 meter unna barnet, og da vil jeg anta at strålingen er minimal eller null.

  Hilde

  SvarSlett
 3. Jeg har kontaktet Barnesikring ang, stråling. De sier at det pågår en test på dette nå, som man venter på et skriftlig resultat av. Den muntlige tilbakemeldingen på testen sier at strålingen er minimal - mye mindre enn vanlig mobiltelefon. Det fine med B-Phone, sammenlignet med mobilen, er at den aldri trenger å være nærmere enn 1 meter fra barnet, i aktiv funksjon. Mobiltelefoner er jo ofte det, når man har dem i stellevesken, eller lommen for den saks skyld.
  Resultatet av undersøkelsen blir lagt ut på nett så snart den er endelig.

  Håper dette var svar til deg Divamamma.

  Hilde

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!