onsdag 10. august 2011

Vi bryr oss - gjør du?


Sultkatastrofen på Afrikas Horn blir større og større for  hver dag som går.Dette er den største sultkatastrofen i går tid. Tørke, fattigdom og konflikt har ført til at 12 millioner sulter og tusenvis av mennesker er allerede døde - mange av disse er barn.

CARE er den største hjelpeorganisasjonen i flyktningeleiren Dadaab som snart har 400 000 flyktninber. 80% av disse   er kvinner og barnsom er spesielt  sårbarne og trenger spesieltt oppfølging.. Det er et stort behov for å hjelpe kvinner som har blitt utsatt for seksuell vold.

12 millioner mennesker trenger nødhjelp nå. Jeg støtter CARE som gir 1 million mennesker vann, mat, tepper, utstyr og medisinsk hjelp. Med mer støtte kan de hjelpe dobbelt så mange!

Du kan også gi din støtte til CARE ved å ringe givertelefonen 820 44011. Da gir du 200 kroner. Du kan også sette inn penger på konto  1644 10 50082 eller online her.

Les mer om CARE og deres arbeide her.

3 kommentarer:

 1. En veldig veldig god sak å støtte.. skjærer i hjertet når man ser de tynne tynne barna,og foreldrene dems som ikke får gjort noe.
  Dette er en sak jeg støtter..
  Klem

  SvarSlett
 2. Det är så hemsk man känner sig så makteslöst själv om man har donerat...

  SvarSlett
 3. Alle må jo bry seg nå en ser og hører nyheter , så mange barn og mødre som lever i så stor nød, Marit.

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!