torsdag 23. juni 2011

Ønsker alle en nydelig St. Hans kveld ♥


I kveld er det allerede blitt St. Hans! Her smiler solen til oss, men temperaturen er ikke helt topp! Men hva gjør vel det så lenge det er sol? ♥ Vi har kost oss med spekemat og rømmegrøt, og har utsatt helgevasken for bare å slappe av og nyte kvelden! På bildet over ser dere de nydelige Peonene som jeg kjøpte til forrige helg! De holder seg kjempegodt og luker så herlig! Disse blomstene er så flotte ♥

Men i all avslapping og kos ser jeg at vi kanskje må gjøre noen investeringer av hvitevarer snart. Toppen på komfyren er ikke helt samarbeidsvillig om dagen, og vaskemaskinen sentrifugerer ikke så godt som den gjorde..... Men kanskje er det sant som alle sier, at når en ting ryker - da ryker alt. Men vi får se. Man kan jo ikke unnvære noen av delene, så vi får bare krysse fingrene og håpe at de lever litt til!

Tretti.no er nordens største nettbutikk for hvitevarer - sjekk siden ut om du også trenger noe nytt sånn helt plutselig!

Håper alle får en herlig St. Hans kveld ♥

3 kommentarer:

 1. Riktig god St.han til deg=)! Peoner er så vakre!!! Må nok kjøpe inn noen jeg også! Ja, er det ikke typisk...når en ting ryker- så ryker alt...!

  Ha en herlig kveld!
  Klemmer!

  SvarSlett
 2. Hei. Forstår dere har kost dere i godværet. Her sørpå er det veldig skiftende. Ellers har det vært en litt spesiell St.Hans her da, med leteaksjon på Storsjøen, blir litt ukoselig av slikt. Ha det fint. Hils, og Klem fra "svigers".

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere har hatt en koselig st.hans feiring. Rømmegrøt er jo kanon godt:)
  Nydelige peoner!
  Ha en fin helg:)
  klem

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!