fredag 4. mars 2011

Hildes grønne tips - Earth Hour


Lørdag 26. mars 2011 klokka 20.30 skal folk over hele verden slukke lyset en time for klimaet. Earth Hour er verdens største klimakampanje. Norge deltar for tredje gang.

Jeg har meldt meg på kampanjen, og støtter gjerne et slikt flott tiltak.
Hvis du også melder deg på, så kan du være med i trekningen av flotte premier!

Gjør en innsats for miljøet og bli med du også! Følg gjerne kampanjen på Facebook også!


2 kommentarer:

 1. Hei! Selvfølgelig kan jeg gi deg noen tips om sverting. Det jeg vil starte med å si er at Walnut stain gir en litt mer "hard" sverting, mens vintage photo gir en litt mykere. Men vintage photo har også en veldig sterk farge. Derfor foretrekker jeg Walnut Stain.

  Så anbefaler jeg deg å invistere i det som kalles Ink Blending Tool by Ranger Ink. Om du søker på dette på google så kommer det rett opp. Dette et verktøy med en svamp på ene enden. Den gir et godt resultat og det blir jevnt å fint. Tror ikke den koster mer enn en 50 kr og de esktra svampene 50 kr.

  Ellers; tusen takk for en fin kommentar og ha en fin lørsdag :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Takk for kommentar i bloggen min :) Ugleluen tror jeg bare er på engelsk, men du kan nok bruke oppskriften til hvilken som helst lue og så strikke inn et uglediagram. Finnes flere steder på nett i gratis utgave. Vil du ha norsk forklaring på uglebord finnes det på oppskriften på uglehalsen som jeg har designet selv: http://www.tostrup.net/blog/archives/933.

  Lykke til ;)

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!