onsdag 8. desember 2010

Marius-klær


Vi er så heldige å ha fått en heldress og et skjerf fra Marius-kolleksjonen til Ugly Childrens Clothing som prinsen har på seg på bildet over. Mariusmønsteret er en gammel, norsk klassiker, og dukket for første gang opp på skiløperen Marius Eriksen i 1953, og er siden da blitt det mest brukte strikkede mønsteret i Norge.

Dressen er utrolig myk og behagelig, og er laget i 100 prosent bomull. Den kan vaskes på 60 grader, noe som er kjekt for småtasser som har en tendens til å søle litt :)

Ugly Childrens Clothing lanserte sin første kolleksjon i 2006. Mennene bak firmaet fant ut at de fleste babyklær var laget til jenter av jenter. Og som guttemamma er jeg så utrolig glad for at det nå er flere som ser at gutter også trenger kule og flotte klær! Etter lanseringen i 2006 har Ugly Childrens Clothing vunnet flere priser - vel fortjent! De lager klær til både gutter og jenter, og du har kanskje sett de kule milk-bodyene som er inspirert av mønster på de gamle melkekartongene.

Klærne fås kjøpt i utvalgte butikker og online. Du kan også følge Ugly Childrens Clothing på Facebook.

Det er nok ikke siste gang prinsen har på seg et antrekk som kommer fra Ugly Childres Clothing, da vi er veldig fornøyde både med passform, kvalitet og de er så stilige♥

Tusen, tusen takk til Jo Hennig Kolstad på Ugly Childrens Clothing for de flotte plaggene! Vi er blitt helfrelste tilhengere av klærne!

5 kommentarer:

 1. Digger klærne deres! Kjempestilige :)

  SvarSlett
 2. jeg har også mariusklær klare til babyen :) såååå nydelig. Gleder meg til han skal bruke d :)

  SvarSlett
 3. Vad fin han är lillprinsen din och så fina kläder!
  Gunilla i Stockholm (du vet nog vem....!)

  SvarSlett
 4. Så søt liten nisse-gutt :)
  Klem fra bestemor og bestefar.

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!