lørdag 25. desember 2010

Gavedryss

 Vi hadde en nydelig julaften - den aller første til Mini! Han koste seg masse med alle de fine pakkene han fikk. Til middag hadde vi nydelig ribbe laget etter Hellstrøms oppskrift, med riskem til dessert. Ute var det skikkelig kaldt - ca 20 grader, så vi hadde god varme i ovnen og mange stearinlys.

Tusen takk til alle sammen for alle de flotte julegavene som hele familien vår fikk! Maken til gavedryss skal en lete lenge etter!! Vi fikk alle så mye flott som vi hadde ønsket oss og trengte! Mini har tatt i bruk mange av de fine lekene han fikk! Xylofonen er allerede brukt masse, og de andre lekene har også vært stor suksess. I dag skal vi montere den fine gyngeelgen og la han få teste ut den!

Her ser dere den stiligste gaven jeg fikk - kokebok signert til meg og min kjære fra mine store kjøkkenhelter Eyvind Hellstrøm og Ingdrid Espelid Hovig. Tenkt at de har skevet en hilsen til oss :) Hellstrøm hadde nok blitt stolt av ribba jeg laga i går med sausen hans til tenker jeg he he! Så i dag skal boka studeres nøye, så kanskje jeg finner noe spennende å prøve ut i løpet av de neste dagene ♥


Ha en fotsatt nydelig jul alle sammen! I morgen offentliggjøres vinneren av LilleLam-konkurransen.

Klem fra  
Hilde

2 kommentarer:

  1. God jul til deg og dine også:) Kos dere masse masse<3 Klem Myrullpiken<3

    SvarSlett
  2. God jul til dere! Hørtes ut som en veldig fin julekveld, med en god ribbe!

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!