fredag 12. november 2010

På ferie med Willvin

Tidligere i høst var vi på en fantastisk ferietur i Sør-Europa. Vi var i flere land og på mange kjente steder. Det var helt perfekt å reise med babyen på tur, og vi har fått nye vakre minner som vi bærer med oss! Ekstra stas var det at det var første ferien med prinsen vår!

Noe av det som gjorde at det gikk så flott å reise rundt med babyen, var at jeg har verdens beste stelleveske. Vesken er en Willvin Napped Black. Vesken rommer så mye, at jeg tror nesten ikke hva jeg ser når jeg oppdager alt jeg klarer å få stappet nedi den! Bleier, toalettartikler, våtservietter, smekker, stelleunderlag, mat, skjeer, leker, min sminkepung, pengebok, mobil, drikkeflasker, enda mere leker og jeg vet ikke hva! Du kan lese mer om vesken min her.

Men her kommer altså blinkskuddene av vesken min på noen nydelig steder vi var på i ferien!

Her nyter vesken utsikten fra Fyrstepalasset i Monaco:


Her er vesken i Firenze med den nydelige broen Ponte Vecchio i bakgrunnen:


Og her nytes utsikten fra Parc Guell i Barcelona:


Det kommer flere innlegg fra alle de nydelige stedene vi besøkte i ferien etterhvert. Det blir Barcelona, Firenze, Pisa, Roma, Capri og Palma de Mallorca.

Du kan lese mer om Willvin og de fantastiske veskene hennes her. Her kan du også kjøpe de nydelige veskene.

Ha en fin fin fredag kveld!
Klem fra
Hilde

3 kommentarer:

  1. Morsom fotoreportasje.Så mange fine steder dere har besøkt. Inspirerende å reise og oppleve andre steder.
    Veskens vandring rundt i verden minner meg om hagenissen i filmen "Amelie fra Montmartre" Anbefales dersom du ønsker å se en "feel good" film en dag. Ha en flott helg!

    SvarSlett
  2. Denne vesken er det eneste jeg som småbarnsmor ikke klarer meg uten! Vesken rommer så mye og har plass til alt og mere til :) Rett og slett den perfekte stelleveske!!! ♥

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!