fredag 5. november 2010

Ny matstol


Prinsen min er så heldig å ha fått seg ny matstol som han koser seg masse i som dere ser her. Denne flotte stolen kommer fra BabyBjörn, og er helt fantastisk. Vi har brukt denne i 3 uker nå, og den er bare rålekker! 
 

Stolen er liten og lett og er superlett å holde ren. Den kan brukes fra babyen er 6 måneder eller når babyen kan sitte selv. Stolen brukes til barnet er ca 2 år (95 cm). 

Det er spisebrettet som holder babyen på plass i stolen. Dette kan justeres i 3 posisjoner, og sørger for at babyen sitter godt og fast i stolen. Babyen trenger ikke noe sele når han sitter i stolen med spisebrettet i rett posisjon.  På spisebrettet er det kanter rundt hele. Da slipper babyen å søle mat på seg selv og på gulvet.  Utenpå spisebrettet er det dessuten et avtagbart brett i plast. Dette er kjempekjekt når jeg rengjør stolen. Det kan tom vaskes i oppvaskmaskin! Her i huset er vi veldig fan av alt som kan vaskes i oppvaskmaskinen :)
 Når stolen ikke er i bruk, kan den slås sammen. Den er laget i plast og lakkert stål. Hele stolen er lett å rengjøre og lett å flytte. Den veier 5 kg og er 83 cm høy. Mer om stolen kan dere lese på BabyBjörns hjemmeside.

Konklusjon:
Stolen er lett å bruke. Babyen sitter godt i stolen, og stolen er lett å rengjøre. Stolen har høy kvalitet og er flott å se på. Vi er kjempefornøyde og gir stolen terningkast 6! Her ser dere verdens blideste prins i den flotte nye stolen sin:


Og om noen uker får nettopp DU sjansen til å vinne en slik flott stol her i bloggen min! Fantastisk premie, så følg med!

BabyBjörn har også utrolig masse annet fint til baby, så ta gjerne en titt på siden deres.


Bildet av stolen og logoen er publisert med tillatelse av BabyBjörn

2 kommentarer:

  1. Så stilig stol:)
    Gøy du får lov til på dele ut en etterhvert:)Jeg følger spent med:)
    Ha en fin helg:)

    SvarSlett
  2. Flott stol. Trenger et par slike til jobben faktisk:)

    SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!