onsdag 10. november 2010

Julegavetips


Som dere har lest om tidligere, er jeg så heldig å få teste flere produkter fra Kort og Kos. Nå har vi testet noen produkter til, og vil dele det med dere!

Nå har prinsen fått lekt med den søte krokodillen:


Krokodillen er laget i myk cord, og prinsen leker masse med denne. Han både koser med den og ler, og liker denne veldig godt. Den er ikke så stor, og han håndterer denne lett. Han får den til og med med seg når han åler seg bortover gulvet. I tillegg blir den ofte puttet i munnen slik det er med det meste om dagen, og leken er på tross av dette like fin. Denne kan godt anbefales til barn på hans alder (9 1/2 måned) og oppover.

Han  har også blitt introdusert for denne søte bamsen som kan festes på armen:


Denne er babyen nok litt for stor for, fordi han klarer å slite denne av armen hver gang jeg fester den. Jeg har også prøvd å feste den rundt foten. Det er mye morsommere, men han klarer å ta den ganske fort av foten også. Det han liker best med denne er å spise på den!! Tror nok egentlig at denne leken passer best for litt yngre babyer som ikke er så flink å bruke hendene enda, slik at den kan festes rundt hånden, og babyen på denne måten kan lære å bruke hendene. Jeg ville nok hatt denne til prinsen da han var ca 2 måneder.

Kort og Kos har utrolig mange flotte produkter til de små. Her er det flotte saker til gode priser, så her er mulighetene for å finne flotte julegaver mange! Er du kjapp er det også muligheter for å finne noe fint til farsdagen her også!

I tillegg har Kort og Kos en kjempeflott side på Facebook.Medlem nr 600 får handle i butikken med 50% rabatt, og det er bare noen få igjen, så kanskje det blir akkurat deg! 

Tusen, tusen takk igjen til Morten hos Kort og Kos for den utrolig flotte pakken! Senere i måneden får du lese hvordan det går med testingen av den flotte bamsen fra Kaloo.

2 kommentarer:

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!