torsdag 2. september 2010

Øverst på ønskelista akkurat nå?

Akkurat nå ønsker jeg meg veldig en slik flott koppholder som jeg kan bruke både på barnevogna og på paraplytrillen. Disse ser så utrolig flotte og praktiske ut. Noen som har erfaringer med disse?

12 kommentarer:

 1. Den der ønsker jeg meg også. Venninna mi har en sånn på vogna si - genial !! Og den finnes i mange farger :D Hmm.. Mulig det blir en sånn i løpet av helga kjenner jeg !! ;D

  SvarSlett
 2. Vi har en som ligner som jeg kjøpte på Babyshop (Ski) for 149,- tror jeg. Eller var det 198,-? Eller 98,-? Det er en stund siden den ble kjøpt inn, ja... Den var hvertfall ikke så himla dyr. Den har ikke så stort glidelåsrom som den du viser her, men den har to kopp-/flaskeholdere og et stort rom mellom - og er i ett stykke, liksom. Det henger ikke tre separate rom ned under. Og i det store rommet er det en liten glidelåslomme inni som passer til en kortholder/kontanter.
  Den passer også på alle typer vogner, og jeg er totalavhengig av den!

  SvarSlett
 3. Ja, jeg hadde en på vogna da jeg gikk hjemme i permisjon. Genialt! Perfekt plass til kaffekoppen og noe annet nødvendig småtteri man trenger lett tilgjengelig :)
  Jeg fikk min gratis på Kiwi, kanskje de har sluttet å gi ut sånne nå?

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg vil også anbefale deg den fra kiwi.
  se bilde i dette innlegget jeg skrev for en stund siden!:)
  http://junesdagbok.blogspot.com/2010/05/forbedringer.html

  KLem

  SvarSlett
 5. Jeg har også den fra Kiwi. Fikk den gratis der for et par måneder siden når jeg handlet bleier:). Veldig grei:)

  SvarSlett
 6. Jeg har en fra kiwi, men ikke fått prøvd den enda, må vente til lillegutt finner veien ut av magen:D

  SvarSlett
 7. Hei :) Takk for aat du er med, og lykke til! :D
  Sånnen har jeg på joggevogna, og den er så grei altså! Den er absolutt verdt pengene, de er veldig glad i den i barnehagen også :D:D
  Så mange søte bilder av bebisen! :) Jeg gleder meg til å kikke innom her igjen.
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 8. Jeg har en akkurat slik! Den er veldig grei. Er helt avhengig nå. Bruker den mest til vannflaske både til meg selv og gutten. Og så har jeg lommen i midten til mobil, penger og tutt :) Anbefales!

  SvarSlett
 9. Jeg har den på bildet og synes den er genial! Anbefales :)

  SvarSlett
 10. vi har en slik og den er absolutt gull verdt. kan ha vannflaska, kaffekoppen, lommebok, mobil og nøkler lett tilgjengelig og under oppsyn når man er ute å triller. vi har også smokker og vannflaske til gutten oppi den vi da. vi kjøpte på barnas hus, var ganske dyr syns jeg rundt eller over 300 tror jeg. men den er jo også verdt pengene.

  SvarSlett
 11. Denne har jeg også - fra Tinkafu. Veldig fornøyd! I tillegg har jeg ekstra kroker også fra Tinkafu som jeg henge posene mine på når det er fullt under vogna... ;-)

  SvarSlett
 12. Jeg har akkurat denne fra Tinkafu. Den er helt perfekt! :) Da jeg kjøpte den, for tre år siden, var den mye billigere enn det jeg ser den er nå, men jeg vil anbefale og bruke de 2-300 kronene. Den er, som sakt, helt perfekt :D

  SvarSlett

Jeg er veldig glad for at akkurat du legger igjen en koselig kommentar hos meg! Det gjør bloggingen enda koseligere!